Анастасія Цимбалару проходить курс лікування / Скріншот Instagram

Зірка серіалів "Жіночий лікар" та "Папік", відома українська акторка Анастасія Цимбалару ошелешила новиною шанувальників. Знаменитість розповіла, як несподівано перестала чути.

У своєму Instagram 31-річна актриса поділилася, що перші ознаки проблем зі здоров'ям вона помітила місяць тому. Одного дня вона прокинулася і зрозуміла, що абсолютно нічого не чує. За її словами, ліве вухо взагалі не вловлювало звуків, але правим вона могла почути хоча б якісь слова. Анастасія деколи зовсім не розуміла, що їй говорять і навіть не чула себе:

Історія почалася десь місяць тому, коли я просто прокинулася зранку і зрозуміла, що я нічого не чую. В прямому сенсі слова – я просто оглухла. Я абсолютно нічого не чула лівим вухом, з правим — ситуація була трішки краща. Було таке відчуття, ніби я перебуваю під водою. Був високий тиск у вухах, я не могла ідентифікувати, звідки доносяться звуки, я не могла чути, про що зі мною розмовляють люди. Ба більше, коли я намагалася говорити самостійно, я не чула навіть саму себе.

Відео дня
Скріншот Instagram

Тоді проблеми зі здоров'ям артистка списувала на зміну погоду та перепади тиску. Тому продовжувала працювати. Однак під час зйомок Цимбалару зрозуміла, що робота стала випробуванням, тому що просто не чула колег. Пізніше ситуація погіршилася, і Анастасія чула лише постійний ультразвук.

"Я подумала, що це пов'язано з погодою, бо тоді саме дощило, були різкі перепади температури. Я поїхала на знімальний майданчик, і я практично не могла працювати, бо я не чула, як до мене звертаються люди. Наступного дня ситуація погіршилася тим, що в мене почалися постійні шуми у вухах, наче це старий телевізор, що шипить. До цього додався якийсь тоненький ультразвук, який просто зводив мене з розуму", – додала зірка.

Скріншот Instagram

Знаменитість каже, що тривалий час навіть лікарі не могли збагнути, в чому причина втрати слуху. Після численних обстежень виявилося, що Цимбалару захворіла на гайморит із ускладненнями. Тоді акторка розпочала негайне лікування, але гарантій, що вона знову зможе чути на 100% їй ніхто не дає.

"Весь цей стан мене доводив просто до божевілля. Я не могла нормально жити, не могла самостійно пересуватися вулицею, не могла ні з ким говорити телефоном. Я почала шукати причину, бігати лікарями. Я здавала багато аналізів, і всі казали мені, що треба сідати на гормональну терапію. Випадково я знайшла клініку, де з'ясувалося, що в мене гайморит, який дав таке ускладнення. Ніхто не міг мені гарантувати, що мій слух повернеться", – пригадала акторка.

Скріншот Instagram

Наразі Анастасія продовжує лікуватися і слух повернувся до неї, але частково. Проблеми досі є і артистка погано чує. Однак вона не втрачає надію і вірить, що скоро її стан покращиться.

"Нині я майже закінчила своє лікування. Ще є певні проблеми. Я досі погано чую, то я продовжую потрошку налагоджувати стан свого організму. Я дуже сподіваюся, що зовсім скоро я повернуся до свого нормального життя", – підсумувала знаменитість.

Нагадаємо, раніше Анастасія Цимбалару зізналася, що страждала на розлад харчової поведінки. Акторка довгий час боролася з цією проблемою.

Вас також можуть зацікавити новини: