Найсексуальніші чоловіки 2024 року / фото колаж УНІАН

Відомий американський журнал People назвав найсексуальніших чоловіків 2024 року. 

Відомо, що до переліку потрапили 15 представників шоу-бізнесу. Переважна більшість з них актори, які популярні багато років та ті, які нещодавно підкорили серця глядачів. 

"Дякуємо цим чоловікам за те, що зробили 2024 рік одним із найсексуальніших років", – підписав добірку журнал на своїй сторінці в Instagram. 

Відео дня

Тож, хто саме став найсексуальнішим чоловіком - читайте далі. 

Актор Ґлен Пауелл 

36-річний актор Ґлен Пауелл розпочав свою кар'єру з другорядних ролей на телебаченні та у кіно. Найвідоміші його роботи: "Темний лицар:Воскресіння", "Нестримні 3", "Королеви крику" та "Люблю тебе ненавидіти".

Ґлен Пауелл / фото інстаграм Ґлена Пауелла

Актор Ніколас Чавес 

Ніколас Чавес дебютував на екранах в 2021 році. Він отримав популярність завдяки ролі Спенсера Кесадіна в мильній опері ABC "Головний госпіталь". До речі, саме ця стрічка принесла йому денну премію "Еммі" для найкращого молодого актора в драматичному серіалі. Також 25-річний чоловік зіграв в драматичному серіалі "Чудовиська: Історія Лайла й Еріка Менендесів" та "в фільмі Гротеск".

Ніколас Чавес / фото інстагам Ніколаса Чавеса

Актор Адам Броуді

Адам Броуді - американський актор, а також сценарист, музикант та продюсер. Популярність 44-річному чоловіку принесла роль Сета Коена у телесеріалі "Чужа сім'я".  Він також знявся у таких відомих фільмах як: "Містер і місіс Сміт", "Парочка копів", "Тіло Дженніфер", "Шазам!", "Гра в хованки" та в багатьох інших. 

Адам Броуді / скірншот Instagram

Актор Менні Джасінто 

Актор Менні Джансінто філіппіно-канадського походження. Його кар'єра в США досить стрімко розвивалася: він знімався разом із Ніколь Кідман у "Дев'яти зовсім незнайомих людях", а нещодавно з'явився на екрані з Томом Крузом у фільмі "Топ Ган: Меверік". Також відомою кінороботою 37-річного актора став  серіал "Надприроднє".

Менні Джасінто / фото інстаграм Менні Джасінто 

Актор Баррі Кеоган

Баррі Кеоган - ірландський актор, який відомий за ролями у популярних фільмах "Дюнкерк", "Вбивство священного оленя", "Бетмен" та мінісеріалом HBO "Чорнобиль". 32-річний чоловік є володарем премії BAFTA, номінантом на премію "Оскар" в категорії "Найкращий актор другого плану" за роль в трагікомедії "Банші Інішерина".

Баррі Кеоган / фото інстаграм Баррі Кеогана

Актор Джош О'Коннор

34-річний актор Джош О'Коннор відомий роллю молодого принца Чарльза в драмі від Netflix "Корона". Саме за цю стрічку він отримав премію "Золотий глобус" за найкращу чоловічу роль у драматичному телевізійному серіалі. Також Джош має премію "Еммі" за найкращу чоловічу роль у драматичному серіалі і був номінований на дві нагороди Британської телевізійної академії.

Джош О'Коннор / скріншот Instagram

Актор Ісмаель Круз

Ісмаель Круз - 37-річний американський актор пуерто-риканського походження. Найбільш відомий за серіалами "Мандалорець" та "Володар перснів: Персні влади". 

Ісмаель Круз / фото інстаграм Ісмаеля Круза

Актор Джошуа Джексон

Джошуа Джексон - відомий канадський актор. Найбільш запам'ятався глядачам за серіалами "Затока Доусона", "Межа" та "Крик 2".

Джошуа Джексон / фото інстаграм Джошуа Джексона

Актор Джеремі Аллен Вайт

Джеремі Аллен Вайт - американський актор кіно та телебачення. Найбільш відомий за роллю Філіпа в драматичному серіалі Showtime "Безсоромні" та став зіркою оскароносного фільму "Ведмідь". За неї 33-річний актор двічі отримав "Золотий глобус" у категорії "Найкраща чоловіча роль у серіалі - комедія або мюзикл".

Джеремі Аллен Вайт / фото інстаграм Джеремі Аллена Вайта

Актор Ерні Гадсон 

78-річний актор Ерні Гадсон, який є зіркою франшизи "Мисливці на привидів". Чоловік відомий ще за ролями у комедійному трилері "Тато зі спецназу" та "Перлини дракона: Еволюція".

Ерні Гадсон / фото інстаграм Ерні Гадсона

Також до переліку увійшли такі актори: Чарлі Вікерс (зірка телесеріалу "Володар перснів. Персні влади"), Зан МакКларнон (відомий за серіалом "Темні вітри"), актор майбутнього фільму "Гладіатор 2" Пол Мескаль. А ще серед найсексуальніших чоловіків є гравець американського футболу Джален Хертс та відомий футболіст і бойфренд співачки Тейлор Свіфт Тревіс Келс.

Нагадаємо, раніше стало відомо ім'я найсексуальнішого українського актора. 

Вас також можуть зацікавити новини: