Кличко відмовився відповідати на запитання журналістки / Скріншот Instagram

Знаменитий український боксер Віталій Кличко здивував реакцією на запитання про свою колишню наречену – американську акторку Гайден Панеттьєрі. Він не став коментувати чутки, що ширяться навколо артистки.

Як відомо, в мережі ходять плітки, що Панеттьєрі примусово відправили на лікування до реабілітаційного центру. Причиною стала її наркотична та алкогольна залежності. Раніше сама акторка зізнавалася, що вперше спробувала наркотики у 15 років.

Гайден Панеттьєрі / фото ua.depositphotos.com

З того часу її залежність не припинялася. Лише, коли вона була вагітна донькою, то обмежила вживання психотропів. А зараз її фани запідозрили, що в зірки знову стався зрив.

Відео дня

Українська журналістка під час прем'єри фільму "Підйомна сила" вирішила поцікавитися у Кличка, чи підтримує він зв'язок з екс-нареченою. Щоправда, Володимир не був готовий до такого запитання та різко відреагував на нього. Боксер відмовився говорити на цю тему, подякував за інтерв'ю та одразу пішов.

"Дякую за інтерв'ю! Гарного вечора, дякую!" – сказав знаменитість та проігнорував запитання.

Володимир Кличко / фото УНІАН

До слова, Кличко та Панеттьєрі почали зустрічатися у 2009 році. Попри кілька розривів, зрештою пара оголосила про заручини у 2013 році. Вже за рік в зірок народилася донька Кайя-Євдокія Кличко.

У  2018 році стало відомо, що боксер та акторка розійшлися. Після розлучення їхня дівчинка залишилася під опікою Володимира, і він мешкає з нею в Україні, тоді як Гейден продовжує будувати свою кар'єру в США.

Нагадаємо, раніше Панеттьєрі налякала мережу своїм "нетверезим" виглядом. Під час діалогу з журналістами Гайден мала дивний вигляд. Шанувальники запідозрили, що акторка перебуває під дією наркотичних речовин. Вона ледве говорила, а її очі були постійно напіврозплющені. Пізніше артистка прокоментувала це інтерв'ю і заявила, що була дуже втомлена на момент зйомок.

Вас також можуть зацікавити новини: