Оля Полякова зробила стрижку каре / Скріншот Instagram

Відома українська співачка Оля Полякова вирішила проекспериментувати зі своїм зовнішнім виглядом. Артистка кардинально змінила імідж та показалася в новому образі.

Вже багато років Ольга не зраджує своє довге біляве волосся, але все ж вона зважилася на зміни. Виконавиця вийшла на зв'язок у своєму Instagram та постала перед підписниками з короткою стрижкою.

Вона опублікувала відео, на якому показалася з каре. Помітно, що і колір волосся також став дещо іншим.

Відео дня
Оля Полякова / Скріншот Instagram
Оля Полякова / Скріншот Instagram

На камеру Полякова заспівала рядки зі своєї нової пісні про "жінку з цікавим минулим". Щоправда, увагу шанувальників привернув саме новий образ артистки. Вони були здивовані такими кардинальними змінами зірки. Хтось був не надто радий такій зачісці, але більшість наголосили, що з каре Ольга має значно молодший вигляд: 

  • "Навіщо ви обрізали волосся?"
  • "Маєте вигляд на 20 років з такою стрижкою!"
  • "Оля, вам так пасує така зачіска, дуже гарно"
  • "Гарненька така"
  • "Стрижка бомба"

Також можна зустріти коментарі з сумнівами. Користувачі не впевнені, що Полякова зважилася б на такий крок і відмовилася від розкішного довгого волосся, тому підозрюють, що задля відео вона одягла перуку.

Нагадаємо, раніше Оля Полякова вперше показала свою квартиру у столиці після довготривалого ремонту. Артистка не жила в ній 4 роки.

Вас також можуть зацікавити новини: