Денисенко каже, що більше ніколи не співпрацюватиме зі зрадницею / колаж УНІАН

Зірка серіалу "Кріпосна", відома українська акторка Наталка Денисенко висловилася про свою колегу, яка зрадила Україну та виїхала в РФ, Галину Безрук. Вона відповіла, чи підтримує зв'язок із акторкою.

Денисенко наголошує, що ніколи не більше не зможе працювати з Безрук та зніматися в одних картинах з нею. Наталка наголошує, що це був її вибір, та не засуджує її.

Українська зірка припускає, що зрадниця виїхала в РФ зі страху, але з такими людьми в неї точно не буде нічого спільного.

"Галя Безрук вибрала залишитися в Росії, будувати кар'єру там, з нею я не готова працювати. Навіть, якщо вона скаже: "Україно, моя рідна, я тебе люблю", то ні, оскільки це була свідома позиція вибрати РФ. Це нормально, це її вибір. Я теж якоюсь мірою її розумію, чому вона так зробила. Ми завжди робимо вибір або з любові, або зі страху. Вона зробила вибір зі страху. Бо вона боялася, що тут її нічого не чекає, зі страху за свою дитину, карʼєру. Але це не та людина, з якою мені по дорозі", – підкреслила акторка.

Галина Безрук / Скріншот Instagram

Також знаменитість відповіла, чи зможе зніматися з українськими акторами, які багато років жили та працювали в РФ, але після повномасштабного вторгнення підтримали Україну та засудили напад окупантів. Серед таких, зокрема, Катерина Кузнєцова, Любава Грешнова, Михайло Пшеничний. Артистка каже, що готова зніматися в стрічках з цими колегами.

"Вони жили в Росії, працювали там, почалось повномасштабне вторгнення, вони зібрали речі і поїхали звідти. Я готова з ними працювати, звичайно. Вони так само як і я до повномасштабного вторгнення не усвідомлювали всієї серйозності ситуації. Поки війна не прийшла до твого дому, ти не розумієш цього", – додала Денисенко.

Що відомо про Безрук

Галина стала популярною після зйомок в українських серіалах "Останній москаль", "Будиночок на щастя" і "Слуга народу". З початком повномасштабного вторгнення акторка підтримала путінський режим та переїхала жити в РФ, де зараз будує кар'єру.

До слова, тривалий час Безрук мовчала про повномасштабне вторгнення РФ. Після хвилі хейту вона заявила, що вибирає сім'ю, а не батьківщину. Також зрадниця розповідала, що її батьки, які залишилися жити в Києві, підтримали рішення доньки залишитися в країні-агресорці.

Нагадаємо, раніше Наталка Денисенко відповіла, чи шкодує про зйомки з росіянами. Вона також поділилася, чи відчувала вона зверхність з боку російських акторів.

Вас також можуть зацікавити новини: