Наталка Денисенко з сином поїхали на Київське море та були в захваті від місцевості / Скріншот Instagram

Відома українська акторка, зірка "Кріпосної" Наталка Денисенко поїхала на відпочинок зі своїм 6-річним сином Андрійком від актора та військового Андрія Федінчика. Знаменитість розповіла, де вони з хлопчиком вирішили провести вихідні.

У своєму Instagram актриса поділилася, що з дитиною вони вирушили до заміського готельного комплексу біля Київського моря. Зіркова родина вирішила декілька днів провести біля водойми та насолодитися останнім теплими днями.

Скріншот Instagram

Після заселення у готель Денисенко радо ділилася з підписниками кадрами з відпочинку. Зокрема, вона показала, який вигляд їхній номер та вигляд з нього на море.

Відео дня
Скріншот Instagram

Наталка разом з сином вже встигли покупатися у басейні та насолодитися красою заходу сонця на березі моря. Вперше за довгий за довгий час артистка показала Андрійка. Раніше вона розповідала, що хлопчик не любить фотографуватися, тому такі кадри справжня рідність у блозі Денисенко. 

Скріншот Instagram
Наталка Денисенко / Скріншот Instagram

Поки син грався камінням на березі моря зірка поділилася враженнями від відпочинку та зазначила, що їй дуже подобається місцевість.

"У мене сьогодні релакс день з дуже класним хлопцем, який дарує мені любов найвищого ґатунку. Ми приїхали на відпочинок на море. Дійсно морський вайб. Дякую, Боже, що даєш людям силу і натхнення будувати такі місця. Як я кайфую", – сказала Наталка.

Нагадаємо, раніше Наталка Денисенко висловилася про російськомовних українців під час війни. Зірка порадила, з чого варто почати перехід на українську.

Вас також можуть зацікавити новини: