Наталія Могилевська поділилася, що обоє доньок потребують багато уваги / фото УНІАН

Відома українська співачка Наталія Могилевська відверто розповіла про виховання двох названих доньок, яких вона удочерила наприкінці минулого року. Виконавиця поділилася, з ким із сестер складніше мати справу.

За словами артистки вона зважилася на удочеріння, тому що молодша донька – 4-річна Соня – це була "любов з першого погляду". Спочатку зірка не знала, що в дівчинки є старша сестра – 12-річна Мішель. Проте Могилевська вирішила не розлучати сестер та взяла в родину обох. 

Наталія каже, що діти – дуже талановиті. Вони наслідують матусю-співачку та вже демонструють свої уміння в танцях та співах. Але Мішель все ж до вподоби більше не творчість, а футбол.

"Вони знають усі мої пісні точно, вони співають. Молодша - це дуже смішно. Але взагалі вони дуже талановиті, танцюють і співають чудово. Старша любить футбол. Вона одна дівчинка у команді хлопчиків", – поділилася виконавиця.

Наталія Могилевська з доньками / Скріншот Instagram

Могилевська каже, що і Соня, і Мішель, потребують багато уваги, але різної. Зокрема, через вік молодша донька потребує більше фізичної уваги, її потрібно навчати багатьох речей. А старша потребує психологічної допомоги, адже дівчинка багато переживала за своє життя, тому зараз вона відновлюється у новій родині.

"Фізично більше уваги потребує молодша, і їй потрібно дуже багато організувати. Їй потрібна допомога, тому що вона не ходила, не говорила, не їла сама. А що стосується психологічної роботи, то її дуже багато потребує старша донька, бо це про все - про всесвіт, про ставлення до життя, про повагу до дорослих, про власні межі", – розповіла співачка.

Нагадаємо, раніше Наталія Могилевська показала чоловіка в новому кліпі і зробила йому подарунок. Артистка присвятила пісню коханому.

Вас також можуть зацікавити новини: