Настя Каменських поділилася, як їй вдається підтримувати природну красу / Скріншот Instagram

Відома українська співачка Настя Каменських, яку захейтили через танці під російськомовні треки, чесно відповіла, чи зверталася до пластичних хірургів та чи робила ін'єкції краси. Зірка розповіла про свій щоденний догляд.

У коментарі для РБК-Україна виконавиця зізналася, що її краса – це не заслуга пластики, чи "уколів краси", а ретельного догляду за собою. Зокрема, Каменських чимало часу приділяє правильному очищенню та турботі про шкіру обличчя. Також вона часто відвідує косметологів і дотримується їхніх рекомендацій.

"Мій ранковий догляд складається з декількох етапів, а саме: очищення, тонізування, зволоження. Спочатку я вмиваюсь крем-пінкою, після чого наношу два тоніки. Один із них з легким ефектом пілінгу. Інший нейтралізуючий", – зазначила артистка.

Відео дня
Настя Каменських / Скріншот Instagram

На додаток, Настя наголосила на важливості захисту від сонця. Вона не виходить з дому без нанесеного на обличчя сонцезахисного крему. Також співачка намагається носити закритий одяг, щоб захищати свою шкіру.

Каменських додає, що виступає за природну красу і вважає, що найбільше на шкіру впливає сон. Знаменитість радить засинати до опівночі і спати щонайменше 7 або 8 годин.

"Якщо ви докладете зусиль і хоча б два-три тижні поспіль будете лягати саме в цей час, вас просто вразить те, як зміниться не тільки ваш зовнішній вигляд, а і самопочуття. Також важливо пити багато води. І мінімізувати цукор та сіль хоча б напередодні дня, коли вам дуже потрібно максимально гарно виглядати", – поділилася виконавиця.

Нагадаємо, раніше Настя Каменських вперше прокоментувала чутки про розлучення з Потапом.

Вас також можуть зацікавити новини: