Настя Каменських заявила, що її стосунках з Потапом все добре / Скріншот Instagram

Вже понад рік мережею ширяться чутки про можливе розлучення відомого репера Олексія Потапенка, він же Потап, який нині відсиджується за кордоном, та співачки Насті Каменських. Виконавиця вперше прокоментувала плітки і відповіла, чи дійсно розірвала стосунки з Олексієм.

З часом пліток про розрив стосунків зіркового подружжя стає все більше. А самі зірки починають відчайдушно захищатися та спростовувати інформацію. Зокрема, співачка та репер вітають один одного публічно у соцмережах та публікують архівні романтичні фото.

Однак це не викликає довіри в їхніх шанувальників. Як відомо, пара навіть не живе разом. Каменських жила в Мексиці, а зараз приїхала на деякий час в Україну. Водночас Потап встиг пожити у декількох європейських країнах, але востаннє він осів в Болгарії.

Відео дня

Ба більше, знаменитостям навіть приписують романи на стороні. Останньою причиною розриву артистів називають ймовірні стосунки Потапенка з Анною Андрійчук – екс-дружиною Позитива та колишньою подругою Насті.

Щоправда, можливі зради чоловіка Каменських обговорювати не стала. Але вона вирішила розставити всі крапки над "і" в питанні про розлучення з Потапом. Вона наголосила, що у їхніх стосунках все добре. За її словами, якщо вона зважиться на розлучення, то сама повідомить про це.

Потап і Настя Каменських / Скріншот Instagram

"Я розставляла їх (крапки над "і" - УНІАН) дуже багато разів, якщо чесно. І мене дуже дивувало, що продовжували писати, що ми розлучаємося, коли я кажу: "Ми не розлучилися, ми не розлучаємося, ми навіть ніколи не робили таку заяву". Нічого не було, щоб подумали, що ми розлучаємося. Я не розлучаюся зі своїм чоловіком. І коли я захочу це зробити, повірте, я вам повідомлю сама. І нікому цю новину не віддам", - зазначила виконавиця на шоу "Ранок у великому місті".

Що відомо про стосунки Потапа і Насті 

Потап та Каменських почали працювати разом у 2006 році як дует "Потап і Настя", швидко здобувши популярність завдяки своїм хітам.

Протягом багатьох років ходили чутки про їхній роман, але вони довго не підтверджували свої стосунки. Лише у 2019 році пара офіційно оголосила про свій шлюб. Весілля відбулося 23 травня 2019 року і стало однією з найбільших подій в українському шоубізнесі тоді.

Настя Каменських (NK) розпочала сольну кар'єру, випускаючи пісні як українською, так і іспанською мовами, тоді як Потап зосередився на продюсерській діяльності та написанні музики. Нині знаменитості переважно живуть за кордоном і не поспішають повертатися в Україну на постійну основу.

Нагадаємо, раніше Настя Каменських різко відповіла на хейт щодо виконання нею російськомовних пісень

Вас також можуть зацікавити новини: