Настя Каменських публікує старі фото з репером, аби вдавати, що вони досі разом / Скріншот Instagram

Відома українська співачка Настя Каменських та репер, продюсер Потап розлучилися. Саме такі чутки ширилися в мережі раніше, але зараз знову набули розголосу. Причиною пліток стало фото, яке опублікувала артистка.

Як відомо, днями виконавиця поділилася романтичним фото з чоловіком. Його зірка опублікувала на своєму іспаномовному акаунті. У підписі до знімка Настя натякнула, що вони з репером досі разом та зазначила, що Потап – це її опора та підтримка.

"Мій коханий чоловік Льоша, мій супутник життя, підтримує мене на кожному кроці", – зазначила Каменських.

Українська журналістка Наталія Тур прокоментувала допис знаменитості щодо її стосунків з чоловіком. Вона припустила, що пара розлучилася. Річ у тім, що фото, яке поширила Настя, зроблене давно. Насправді, як каже журналістка, пара давно не бачилася і в них немає свіжих кадрів. Тому артистка публікує старі, аби вдавати, що вони досі перебувають у стосунках.

"Вона представила цю фотографію, як нову, а фотка дуже стара. І це може свідчити, що вони дуже давно не бачилися, і в них немає нових спільних фото. Просто вони окремо, а досі для публіки намагаються вдавати, що разом", – сказала Наталія.

Варто вказати, що подружжя справді тривалий час не з'являється на публіці разом. Зараз вони живуть за кордоном, але в різних країнах. Ба більше, ширилися чутки, що Потап зрадив Каменських. В нього нібито був роман з її колишньою подругою Анною Андрійчук. Самі знаменитості не коментували ці чутки.

Нагадаємо, раніше Настя Каменських приїхала до Києва і показала свою зіркову куму. Співачка поділилася кадрами з відомою ведучою.

Вас також можуть зацікавити новини: