Ліам Пейн міг стати жертвою наркоторговців / фото інстаграм Ліама Пейна 

У справі про раптову смерть ексучасника відомого гурту "One Direction" Ліама Пейна з'явилися нові подробиці. Про це пише видання Mirror.

Друг зірки стверджує, що Ліам міг стати жертвою наркоторговців. Чоловік наголошує, що співак не вживав ніяких шкідливих речовин до трагедії, тому вважає, що у його смерті є винні. 

"За словами близького друга Ліама Пейна, у Буенос-Айресі на нього могли полювати наркоторговці, які згодом доставили наркотики до його номера у готелі. У кімнаті Ліама виявили білий порошок, ймовірно кокаїн", - йдеться у статті. 

Відео дня

Також друг Пейна розповів, що артист мав раніше проблеми з алкоголем та наркотиками. Проте напередодні він пройшов реабілітацію у Великій Британії та в США і отримав висновки лікарів. 

Покійний Ліам Пейн / фото інстаграм Ліама Пейна 

"Результати тестів були чудовими. Ліам був на 100 відсотків тверезий і "чистий". Але коли він заселився в готель, хтось міг почати давати йому наркотики. Можливо, цей хтось просто хотів грошей і не хвилювався за його здоров'я", - сказав друг Ліама.

До речі, зараз двоє співробітників готелю перебувають під слідством. За однією з версій, прибиральник та ще один співробітник готелю могли сховати наркотики в коробці з-під мила, яку згодом і знайшла поліція. Повідомлялося, що в номері Ліама також були помічені залишки білого порошку, таблетки та інші речі для вживання наркотиків. 

До слова, 31-річний Ліам Пейн помер 16 жовтня. Співак випав з третього поверху одного з готелів в Аргентині. Його смерть наступила миттєво. 

Нагадаємо, нещодавно дівчина колишнього учасника гурту "One Direction" емоційно відреагувала на його смерть.

Вас також можуть зацікавити новини: