Ніколас Карма розповів, що один з чоловіків приставив до його шиї пістолет./ Скріншот Instagram

Відомий український блогер Ніколас Карма, який запитує в людей, скільки коштує їхній одяг, повідомив про напад. У зірки мережі стався конфлікт з групою чоловіків, які були озброєні, у Полтаві, 5 жовтня.

У своєму Instagram інфлюенсер поділився подробицями інциденту. За його словами, під час зйомки нового відео "Скільки коштує ваш лук?" група невідомих розпочала провокувати його на сварку. Після завершення зйомок чоловіки підійшли до блогера та почали ставити йому запитання про "ставлення до ЗСУ".

При цьому один з чоловіків заявив, що він чинний офіцер ЗСУ. На його запитання Ніколас відповів, що зараз кожен громадянин повинен бути в армії або всіляко допомагати українським захисникам.

"Я в Полтаві і враження від міста дуже позитивні, але перейдімо до ситуації, яка трапилася щойно (5 жовтня – УНІАН). Чую на фоні зібралася компанія здорових чоловіків, які вигукують "Карма" і далі матюки. Після завершення мого інтерв'ю вони до мене підходять й кажуть, що хочуть запитати декілька слів. Я звісно відмовляюсь, бо почув усе, що вони про мене говорили до. Запитання їхнє звучить так: "Яке ваше ставлення до ЗСУ?". Я мовчу, а вони мене далі знімають. Я сказав свою позицію, що кожен повинен бути в армії або для армії. Їм цього було мало", – розповів Ніколас. 

Після цього блогер підійшов до чоловіків, щоб з'ясувати ситуацію, але побачивши камеру Карми, один з них почав погрожувати йому пістолетом:

Для того, щоб були певні якісь докази, я вирішив підійти до них, з ними поговорити на свою камеру. Я попросив, щоб він подивився на мою камеру, показав своє обличчя. Його друг підбіг до мене ззаду і приставив мені пістолет до шиї.

Ба більше, виявилося, що невідомий приставив пістолет не лише до нього, але й одного з очевидців конфлікту. Чоловік повідомив про це Ніколасу в Instagram. Він не мав жодного відношення до сварки блогерки з невідомими. Напад, на щастя, обійшовся без постраждалих.

Скріншот Instagram

Нагадаємо, це вже не перший напад на Ніколаса Карму. У травні цього року хулігани напали на блогера в центрі Львова. Після інциденту зірка мережі потрапив до лікарні.

Вас також можуть зацікавити новини: