Батька Філіпа Кіркорова госпіталізували у важкому стані / Скріншот Instagram

Батько відомого російського співака-путіністка Філіпа Кіркорова – 92-річний пропагандист Бедрос Кіркоров – потрапив до лікарні. Наразі він перебуває в реанімації і його стан важкий.

У коментарі для пропагандистських ЗМІ Філіп, який підтримує війну в Україні, заявив, що його батько на межі життя та смерті. За його словами, Бедрос був у критичному стані, але зараз лікарі дають позитивний прогноз. Поки що путінський папуга не розкривав, що саме стало причиною госпіталізації його батька.

"92 роки все-таки з гаком. Було погано, дуже погано, практично зовсім погано, але лікарі Боткінської лікарні, геніальні лікарі, взагалі вся команда лікарні врятувала його життя так само, як свого часу врятувала йому життя лікарня Вишневського. Він усе ще перебуває в реанімації, але ми сподіваємося, що він повернеться в стрій. Ми всього дуже чекаємо. Стан важкий. Але прогноз позитивний. Сподіваємося, що ми відсвяткуємо ще не один його день народження, як мінімум", - сказав Кіркоров.

Відео дня
Філіп і Бедрос Кіркорови / Скріншот Instagram

Позиція Кіркорова щодо війни в Україні

Філіп регулярно висловлює свою проросійську позицію, "молиться" на російського диктатора та продовжує виступати в окупованому Криму. На початку повномасштабного вторгнення співак підтримав напад окупантів.  У 2015 році путініста внесли до бази Миротворець через перетин кордону з метою проникнення в анексований Крим. З 2021 року фанат Кремля визнаний особою, яка несе загрозу українській нацбезпеці, і на нього накладені санкції РНБО.

Наприкінці минулого року артист потрапив у гучний скандал через "голу" вечірку Анастасії Івлєєвої, в якій він взяв участь. Тоді вона спричинила хвилю "скасування" в країні-агресорці, під яку потрапив і Філіп. Після цього артист публічно вимолював прощення у Кремля.

Нагадаємо, раніше український співак Вадим Олійник розповів про брехливі "золоті гори", які обіцяв йому Кіркоров.

Вас також можуть зацікавити новини: