На концерт гуртів завітали представники ТЦК / фото інстаграм "True Tough"

В Україні співробітники ТЦК продовжують влаштовувати масові рейди в публічних місцях та перевіряти документи у чоловіків. Зокрема, нещодавно в Києві концерт гурту "Океан Ельзи" закінчився облавою ТЦК. А згодом стало відомо, що подібна ситуація відбулася в Харкові. 

Як повідомляє Telegram-канал "Сата зухвало про музло", до харківського клубу, де мали виступати три музичні гурти "True Tough", "Ґрунт палає" та "Mordox", завітали представники ТЦК. Близько 20 людей перевіряли документи як у музикантів, так і у глядачів. Деяким чоловікам одразу вручили повістки. 

"В Харкові накрили концерт, забрали "True Tough". Забрали телефони, менеджера не пускали. Забрали також учасників інших гуртів, які мали грати. Покрутили відвідувачів також. За словами очевидців, рейд був з 20+ представників ТЦК та поліції. Затриманим видали повістки, звукорежисера концерту відправили на навчання", - зазначено в дописі. 

Відео дня
Гурт "Ґрунт палає" / фото інстаграм гурту "Ґрунт палає"
Гурт "Mordox" / фото інстаграм гурту "Mordox"

Музиканти також відреагували на відміну концерту та написали про це в своєму Instagram так: 

"Друзі, на жаль, через форс-мажорні обставини, які не залежать від нас і на які ми не можемо вплинути як організатори, три гурти ("Ґрунт Палає", "Mordox", "True Tough") не зможуть виступити".

Нагадаємо, раніше Святослав Вакарчук вперше прокоментував облаву ТЦК на концерті "Океану Ельзи" в Києві.

Вас також можуть зацікавити новини: