Даша Кацуріна звернулася до Дантеса / Скріншот Instagram

Рестораторка Даша Кацуріна рідко проявляє свої почуття і говорить про стосунки з Володимиром Дантесом публічно. Як виявилося, у них є домовленість оберігати їхнє особисте від громадськості.

Однак через два роки стосунків Даша все ж наважилася звернутися до Дантеса у своїх соціальних мережах. Вона подякувала йому за все, що він робить для неї та її дітей від першого шлюбу з Михайлом Кацуріним.

Скріншот Instagram

"Ці два роки, які ми разом, потрапили на найважчі періоди в нашому житті, і я хочу публічно подякувати тобі, Вов, за те, що ти є в моєму житті. Ти є великою підтримкою і опорою для мене, для нашої сім'ї. Ти покохав не тільки мене, а відразу нас трьох, ти слухаєш мене і завжди підтримуєш, ти миєш пеніс Івану і прокидаєшся раніше за всіх. Ти готуєш смачний гречаний суп і постійно мене мотивуєш своєю силою волі. Мені дуже пощастило. І сьогодні хочеться написати про це публічно", - зізналася Кацуріна.

Відео дня
Скріншот Instagram

На цей пост відреагував і сам Дантес. У коментарях він назвав Дашу своєю коханою.

Такий пост Кацуріна супроводила фотографіями своєї сім'ї, на яких позує вона, Володимир та її діти. Помітно, що вони щасливі разом.

Скріншот Instagram

Нагадаємо, раніше Даша Кацуріна знялася топлес і показала знімки шанувальникам.

Вас також можуть зацікавити новини: