Мішель Андраде не спілкується з Потапом / колаж УНІАН

Українська співачка та блогерка болівійського походження Мішель Андраде розповіла, чи спілкується з експродюсером та репером Потапом, який під час війни втік за кордон.

Як відомо, до початку великої війни виконавиця була підопічною артиста. Вона входила до складу співаків лейблу MOЗGI Entertainment, а нині Pomitni. Раніше продюсерами лейблу був сам Потап та його колишня дружина Ірина Горова, а після втечі репера лише жінка займається розвитком продюсерського центру.

Понад 2 роки тому Андраде припинила співпрацю з Pomitni через розбіжності у баченні її творчості. Однак вона досі спілкується з Горовою. А от з репером, зізнається артистка, вони обірвали всі зв'язки вже давно. Він навіть заблокував експідопічну в соцмережах. Попри це, Мішель не коментує його виїзд з України та не висловлюється негативно про продюсера.

Відео дня

"Ні, взагалі не спілкуємося. Може, у майбутньому коли-небудь, але зараз ні. Я як була заблокована у нього (Потапа – УНІАН), так і залишилася", – поділилася виконавиця.

Мішель Андраде, Потап та учасники гурту Mozgi / Скріншот Instagram

Раніше співачка розповідала, що її вихід з лейблу не був скандальним, однак, на її думку, Потап міг образитися на неї, тому і перестав спілкуватися з підопічною.

"Я не хочу якогось сексизму зараз, але, мені здається, що він образився на мене. Тому що він вклав своє серце і свої гроші. Я також вклала свою душу і свій час, свою молодість. Мені здається, він досі тримає якусь образу всередині", – розповідала Андраде.

Вона також ділилася, що за час великої війни лише один раз бачилася із втікачем. Ймовірно, це сталося за кордоном, де живе Потап.

Що відомо про Андраде

Мішель – українська співачка болівійського походження, яка здобула популярність завдяки своєму таланту та яскравій зовнішності. Вона народилася 10 листопада 1996 року в Болівії, а у 2010 році переїхала до України. Мішель володіє кількома мовами, зокрема, іспанську, українську, англійську та російську.

Свою музичну кар'єру Мішель почала на українському телепроєкті "Х-Фактор", де її помітив продюсер Потап. Завдяки співпраці з лейблом Mozgi Entertainment, вона випустила кілька популярних хітів, серед яких "Amor", "Тримай мене", "Hasta La Vista" та інші.

Нагадаємо, раніше втікач Потап вийшов на зв'язок з-за кордону і розсекретив, де перебуває. Репер поділився новим кадром в мережі.

Вас також можуть зацікавити новини: