Тімур Мірошниченко поділився, що з появою четвертої дитини вони стали ближчі з Інною / Скріншот Instagram

Відомий український ведучий Тімур Мірошниченко та його дружина – юристка та блогерка Інна – розповіли, як змінилися їхні стосунки з появою четвертої дитини. Зіркове подружжя відповіло, чи є у них розбіжності в поглядах щодо виховання дітей.

Як відомо, у пари четверо дітей, двоє з яких названі. Йдеться про 3-річного Марселя та 8-річну Ангеліну, яка днями офіційно стала донькою ведучого та його дружини. Також пара виховує доньку Мію та сина Марка. Ангеліна стала частиною великої родини Мірошниченків у червні цього року.

За словами Тімура, їхні з коханою стосунки майже не змінилися. Вони лише покращилися, а блогерка та ведучий стали значно ближчими. Зараз вони намагаються не забувати про себе та проводять час наодинці. Хоча ці зустрічі доволі рідкісні, але пара насолоджується навіть такими моментами.

"Ми стали ще ближче. Так зараз чомусь відбувається. Після кожної дитини ми стаємо ще ближче. Так, у нас з'явилося більше бажання бути одне з одним, щоб підживлювати одне одного", – розповіло подружжя.

Тимур та Інна Мірошниченки з дітьми / Скріншот Instagram

Тімур та Інна зізнаються, що в них інколи бувають розбіжності в поглядах на виховання дітей. Але закохані знайшли вихід з цієї ситуації і вони по черзі стають для синів та доньок суворішими або добрішими, аби зберігати баланс в родині.

Також ведучий поділився, що, коли вони з дружиною йдуть на роботу або залишаються наодинці з дітьми проводять час няні або ж бабусі та дідусі.

"Завжди має бути добрий і поганий поліцейський. Якщо хтось раптом стає поганим, то автоматично другий стає добрим. Ми чергуємося. Хто перший став злим, той забронював за собою на добу це місце, і другий має бути добрим", – додав телезірка.

Нагадаємо, раніше Інна Мірошниченко розповіла про конфлікти між дітьми та як вона допомагає їх вирішувати. Вона також відповіла, чи може насварити дітей.

Вас також можуть зацікавити новини: