Олександр Волошин зазначив, що Анна досі відіграє важливу роль в його житті / Скріншот Instagram

Популярна українська співачка Анна Трінчер помирилася зі своїм екс-чоловіком – блогером Олександром Волошиним. Виконавиця зробила перший крок, аби знову почати спілкуватися з колишнім, який втік за кордон.

Про примирення з артисткою повідомив сам Волошин на своїй сторінці в Instagram. За його словами, вони відновили спілкування вже давно, але приховували це від публіки. Саме Анна зробила крок до примирення, написавши блогеру.

Зокрема, вона надіслала йому духовну медитацію. Блогер дослухався до колишньої та почав прослуховувати медитації, які, як він каже, призвели до глобальних змін в його житті. Ба більше, Волошин додає, що попри розлучення, яке відбулося рік тому, вони дуже близькі з Трінчер та вона відіграє важливу роль в його житті.

Відео дня

"Хотів вам давно розповісти, але відчув, що потрібно тільки зараз. Ми помирилися з Анею. Вона мені відправила медитацію, і з цього почалося багато змін і трансформація. Можете уявити, яку роль ця людина досі відіграє у моєму житті?" – розповів Олександр.

Олександр Волошин / Скріншот Instagram

До слова, після розлучення пара втратила зв'язок та тривалий час не спілкувалася. Трінчер у вересні цього року вперше прокоментувала виїзд блогера за кордон та заявила, що телефонувала та писала колишньому, але відповіді не отримала. Ймовірно, вже за декілька тижнів вони знову відновили спілкування.

Сам Волошин наразі переїхав жити на острів Балі. Повертатися в Україну втікач не планує.

Нагадаємо, раніше Анна Трінчер відповіла, чи шкодує, що вийшла заміж за Волошина. Артистка поділилася, чи припускалася вона помилок у стосунках з блогером.

Вас також можуть зацікавити новини: