Дженніфер Лопес зізналася, чи готова до нових стосунків / фото depositphotos.com

Відома американська співачка Дженніфер Лопес, яка подала на розлучення з актором Беном Аффлеком, вперше прокоментувала їхній розрив. Знаменитість зізналася, що складно переживає розставання після 2 років у шлюбі.

В інтерв'ю для журналу Interview 55-річна зірка каже, що їй було складно зважитися на розлучення, але в один момент вона зрозуміла, що хоче бути щасливою, а поряд з Аффлеком не може такою бути. Наразі, за словами артистки, вона не готова до нових романів, оскільки хоче повністю полюбити себе.

Виконавиця додала, що досі не оговталася від болючого розриву з актором. Їй було складно усвідомити та пережити все, що сталося з їхніми стосунками, але зараз вона переконана, що вчинила правильно.

Відео дня

"Ти маєш бути повноцінною, якщо хочеш чогось кращого. Ти маєш бути хороша сама по собі. Я думала, що навчилася цього, але це не так. А потім, цього літа, мені довелося сказати: "Мені потрібно піти і побути на самоті. Я хочу довести собі, що я можу це зробити", – зазначила знаменитість.

Дженніфер Лопес / Скріншот Instagram

Виконавиця зрозуміла, що хоче бути щасливою незалежно від того, чи є поруч з нею кохана людина. Все життя вона шукала щастя в інших, тому після розриву їй було складно та страшно бути на самоті.

Наразі Джей Ло займається своїм ментальним здоров'ям та працює над своєю самооцінкою.

"Мене це трохи лякає та збиває з пантелику. Раніше це мало вигляд типу: "О, ти не зможеш мене любити, якщо у мене є недоліки. Я маю бути досконалою, щоб мене любили". Це неправда! Хтось, хто по-справжньому любить вас, допоможе вам позбутися всіх сумнівів", – наголосила Лопес.

До слова, у серпні цього року Дженніфер офіційно подала на розлучення з Аффлеком. Однак перші чутки про кризу у стосунках пари поширилися ще в квітні 2024 року. Подружжя переживало складний період, зокрема, у них були постійні конфлікти через публічність артистки. Як відомо, голлівудська пара була у шлюбі 2 роки. Спільних дітей в них не було.

Нагадаємо, раніше поширилися чутки, що Дженніфер Лопес після розлучення почала зловживати алкоголем. Близьке оточення артистки б'є на сполох.

Вас також можуть зацікавити новини: