Джамала відповіла, чому привезла дітей в Україну під час війни / фото інстаграм Джамали

Українська співачка Джамала, яка нещодавно стала мамою втретє, зізналася, чому повернула старших синів до України під час війни. 

Раніше артистка розповідала, що з початку повномасштабного вторгнення Емір та Селім деякий час перебували за кордоном, зокрема у Польщі з батьками її чоловіка. Проте Джамалі було важко жити на дві країни і не бачити, як ростуть хлопці. 

"Я переїздила з країни в країну. І це такі емоційні гойдалки: коли ти поруч із дітьми й готуєш їм борщ, то здається, всі крім тебе працюють на користь країни, а коли їдеш - серце навпіл. Це було боляче, але я потрохи навчилася себе пробачати за те, що не завжди поруч", - розповіла співачка в інтерв'ю Vogue.

Відео дня
Старші сини Джамали / фото інстаграм Джамали

Згодом Джамала дізналася, що вагітна. Ця новина змусила її задуматися над об'єднанням родини. Тому, попри небезпеку в країні, артистка не витримала та повернула дітей додому. Про цей момент вона не жалкує і досі згадує так:

"Мені було важливо, щоб сини стали частиною процесу очікування третьої дитини. Вони торкалися мого живота, ставили смішні й серйозні запитання. Все це дрібниці, але ці дрібниці дуже важливі. Хлопці піклувалися про брата ще до його появи на світ, отже, я ухвалила правильне рішення".

Зараз виконавиця разом з чоловіком Бекіром Сулеймановим та трьома синами живуть у Києві. 

Джамала з чоловіком Бекіром / фото інстаграм Джамали

Нагадаємо, раніше Джамала розповіла, на скільки кіло погладшала після вагітності.

Вас також можуть зацікавити новини: