Маша Єфросиніна не може подорожувати до 30% країн, які дружні з Росією / Скріншот Instagram

Відома українська ведуча та блогерка Маша Єфросиніна вийшла на зв'язок з-за кордону. Знаменитість вирушила на відпочинок до Європи та розповіла про наслідки, з якими зіткнулася після її так званого "арешту" в Росії.

Як відомо, минулого року Московський суд заочно видав вирок щодо українки. Єфросиніну тоді засудили до семи років позбавлення волі за нібито поширення  "фейків" про окупантів. Наразі зірка перебуває в розшуку в країні-агресорці.

Тоді так званий "вирок" не засмутив Марію, а навпаки вона навіть з гумором висловлювалася про це, проте не все так весело, як здавалося. Виявилося, що цей "арешт" не дозволяє ведучій відвідувати країни, які мають дружні стосунки з Росією. Річ у тім, що таких країн майже 30% і перетнувши їхній кордон, Марію там можуть заарештувати.

Відео дня

"На початку 2023, коли в з*лупії мене оголосили в розшук і засудили на семи років колонії, мене ви всі вітали з цим! Але мало хто знає, що цей вирок накладає серйозні обмеження на мої подорожі — так, я не можу їздити приблизно в 30% країн світу, бо вони дружні з Росією і можуть мене видати. Отака історія... До Грузії своєї улюбленої не можу, наприклад. Жодної Туреччини, Еміратів...", – поділилася блогерка у своєму Instagram.

Скріншот Instagram

Однак Єфросиніна звернулася за допомогою до туроператорів і все ж змогла поїхати у відпустку. Знаменитість вирушила до Італії та вже поділилася першими кадрами з відпочинку біля моря. Цікаво, що за кордон Марія поїхала зовсім одна.

"Я дозволила собі це... Відчувши, що всередині порожнеча, поїхати в подорож для себе... Без провини. Без дітей. Без наміру зробити "домашку" по роботі", — поділилася ведуча.

Маша Єфросиніна / Скріншот Instagram
Маша Єфросиніна / Скріншот Instagram

Нагадаємо, раніше Маша Єфросиніна розповіла, як окупанти понівечили її квартиру. У сина зірки під час чергового обстрілу розпочалася панічна атака.

Вас також можуть зацікавити новини: