Марічка Падалко розповіла, що Соболєв став заступником командира 12-го загону спецпризначення / Скріншот Instagram

Українська ведуча Марічка Падалко розповіла про службу свого чоловіка – журналіста, а нині військового Єгора Соболєва – в ЗСУ. Знаменитість відповіла, як часто бачиться з коханим.

Як відомо, Соболєв пройшов військовий вишкіл ще у 2021 році. З перших днів повномасштабного вторгнення він став на захист країни спочатку у лавах ТрО, а пізніше у складі ЗСУ. Чоловік телезірки служить в аеророзвідці, тобто працює з дронами. Наразі він обіймає посаду заступника командира загону. Раніше Єгор виконував бойові завдання на Запорізькому напрямку, проте зараз він працює на різних ділянках фронту.

"Він зараз є заступником командира 12-го загону спецпризначення. Відповідає там за безпілотники. Якщо раніше це був переважно Запорізький напрямок, і він постійно був там на завданні, то зараз вони працюють абсолютно кожен раз на різних ділянках фронту. Це певний виклик, бо ти звикаєш до однієї точки, там вже легше працювати. Але це великий плюс для мене особисто, бо через те, що рівень задач, які вони виконують, значно ускладнився, ці задачі потребують планування в Києві. Тому перед кожною операцією він має з'явитися в Києві на планування і узгодження", – поділилася ведуча.

Єгор Соболєв / Скріншот Instagram

Відрядження до столиці стали "плюсом" для Марічки, адже раніше подружжя бачилося раз на 4-6 місяців, а зараз Соболєв має можливість приїжджати до рідних приблизно раз на два тижні.

Коли чоловік приїздить додому, пара любить проводить час за прогулянками та бігом. До великої війни закохані разом займалися легкою атлетикою і вона стала їхнім спільним хобі.

"Ми бачимось тепер частіше. Зараз він приїжджає кожен другий тиждень, бо він має бути на дуже важливій зустрічі, коли вони планують наступну операцію. Дуже любимо вдвох ходити гуляти, їхати на дачу, бути на природі. Іноді можемо навіть пробігтися знову разом, бо раніше ми це робили завжди вдвох", – розповіла Падалко.

Нагадаємо, раніше Марічка Падалко розповіла про кризу у шлюбі з чоловіком. Ведуча поділилася, як їм з коханим вдалося вирішити негаразди у стосунках.

Вас також можуть зацікавити новини: