Марічка Падалко зізналася, що під час кризи у стосунках з Соболєвим її підтримала його колишня дружина  / Скріншот Instagram

Відома українська ведуча Марічка Падалко вперше зізналася, що вони з чоловіком – журналістом, політиком та військовим Єгором Соболєвим – переживали кризу у стосунках. Телезірка поділилася, як вони з обранцем врятували шлюб.

За словами Марічки, криза у їхніх стосунках сталася після 5-7 років спільного життя. Журналістка каже, що тоді вони переживали найбільші проблеми у шлюбі. Водночас пара ніколи не думала про розлучення, вони намагалися робити все, аби врятувати шлюб.

На думку Падалко, причинами негараздів стала втома ведучої від побуту та нестача нових вражень. Подружжя звернулося по допомогу до психолога, і саме спеціаліст допоміг їм налагодити стосунки.

"Єгор з першого дня казав дві речі. Будь-яку кризу ми будемо вирішувати. І він мене до цього привчив. Ми ходили до психолога стільки, скільки це було потрібно в якийсь момент. Я пам'ятаю, що того літа, коли це сталося, ми не поїхали в відпустку, тому всі гроші витратили на психолога. Це було дуже корисно. Я думаю, що я просто дуже сильно втомилася від навантаження мами трьох маленьких дітей. Мене мало що наповнювало, або не було часу наповнюватись ззовні. Я була просто дуже порожня, мене все дратувало", – пригадала знаменитість.

Марічка Падалко / Скріншот з відео

Ведуча поділилася, що в той складний період її підтримала екс-дружина Соболєва. Саме вона стала першою людиною, до якої звернулася Марічка. Жінки зустрілися та обговорили проблеми у стосунках подружжя. Тоді, як зізнається Падалко, вона отримала дуже важливу на той момент підтримку та вдячна колишній військового за це.

"Якісь речі мені в ньому відкрилися, які я раніше не бачила. Перша людина, з якою я захотіла попити каву, це була його попередня дружина. Я тоді поділилася абсолютно всім, що мені не подобалося, що мене турбувало. Запитала, чи вона мала подібні якісь проблеми. Вона мене підтримала, до речі. Мені важливо було тоді поговорити, і вона мене підтримала", – зазначила журналістка.

До слова, подружжя перебуває у шлюбі вже понад 14 років. Пара виховує трьох дітей: 17-річного сина Михайла, доньок 14-річну Катерину та Марію.

Нагадаємо, раніше Марічка Падалко розповіла, чим її вразив Майкл Дуглас. Ведуча взяла інтерв'ю в актора та була здивована "простотою" голлівудської зірки.

Вас також можуть зацікавити новини: