'Лизав жіночу пісю': відомий український співак розповів, що робив на зйомках кліпу

Соліст гурту LATEXFAUNA Дмитро Зезюлін розповів про ідею створення гучного кліпу на пісню "Masandra", де він робив кунілінгус.

В інтерв'ю УНІАН він зізнався, що це і була їхня мета - наробити галасу.

"Що стосується ідеї, то її мені запропонував наш режисер Інді Хайят. Він мені зателефонував і сказав, що в нього є класна ідея для кліпу, і на неї можу погодитися тільки я, тому що ніхто інший на це не піде. Він сказав, що потрібно буде співати тільки куплети, а замість приспіву лизати жіночу писю. Я сказав, що я в справі, і ми зняли цей кліп за шість дублів. Більше зняти можливості не було, бо робили ми це на плівку. На щастя, у мене це вийшло. Застрибнув в останній вагон, так би мовити", - поділився Зезюлін.

Він додав, що знімати кліп було не важко, адже це робота.

"Це як кіно, коли тобі не завжди потрібно робити саме те, що люди потім побачать на екрані. До речі, на нашому OnlyFans ви можете побачити бекстейдж лише за 10 доларів на місяць", - зазначив артист.

Нагадаємо, соліст гурту LATEXFAUNA Дмитро Зезюлін в інтерв'ю УНІАН розповів про акаунт на OnlyFans для допомоги ЗСУ, про побачення з дівчатами, та про плани на найближчий час.

Вас також можуть зацікавити новини: