Лілія Ребрик розповіла, хто є тренером з танців у Діани / Скріншот Instagram

Відома українська ведуча та акторка Лілія Ребрик поділилася новими родинними кадрами в мережі. Знаменитість розповіла про свою старшу доньку – 12-річну Діану – та її перші досягнення.

Як відомо, Ребрик у шлюбі з хореографом Андрієм Диким. Дівчинка вирішила наслідувати зіркового батька і також займається бальними танцями. Хобі Діани переросло у справжню професійну кар'єру, якій вона приділяє весь свій вільний час. За словами Лілії, днями дівчинка перейшла на новий етап. Зокрема, вона взяла участь у змаганнях з бальних танців.

У своєму Instagram ведуча опублікувала світлини Діани та її партнера Нікіти, зроблені на змаганнях. У підписі до кадрів акторка зазначила, що дуже пишається Діаною та вірить, що вона досягне висот у бальних танцях.

Відео дня
Діана та Нікіта / Скріншот Instagram
Діана та Нікіта / Скріншот Instagram

"Новий етап в танцювальній кар'єрі старшої донечки. Вірю в вас, наші талановиті Нікіта та Діана. Тільки вперед! Здійснення найсміливіших мрій вам! Тримаємо кулачки за вас і підтримуємо", – написала Ребрик.

Також телезірка поділилася знімком на якому позують не лише її донька з партнером, але й сам Дикий та мама Нікіти. Як зазначила Лілія, саме вони і є тренерами з танців у дітей. 

Скріншот Instagram

До слова, ведуча та хореограф у шлюбі вже 13 років. У подружжя троє дітей. Окрім Діани, вони також виховують 6-річну доньку Поліну та маленьку Адель, яка народилася 15 березня цього року.

Нагадаємо, раніше Лілія Ребрик захопила фото з молодшою донькою та привітала її з важливим святом. Зіркова родина зібралася у повному складі, аби відзначити день народження крихітки.

Вас також можуть зацікавити новини: