Ірина Федишин відмінила концерти через лікування / фото інстаграм Ірини Федишин 

Українська співачка Ірина Федишин поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. 

Сьогодні, 2 жовтня, артистка написала в своєму Instagram, що найближчим часом їй доведеться відмінити концерти через лікувальний процес. 

"Хочу повідомити важливу інформацію. Концерт у Львові, який запланований на 5 жовтня, а також у Чернівцях переноситься у зв'язку з важливими обставинами, що стосуються мого лікувального процесу. Попри те, що костюми вже пошиті, пісні написані, а квитки майже продані, найближчі 3 тижні лікарі заборонили мені виходити на сцену", - написала Ірина.

Відео дня
Скріншот посту Ірини Федишин 

Подробиці свого лікування Федишин не розкриває. Проте наголосила, що обов'язково виступить на концертах пізніше і вже чекає на зустріч з прихильниками. 

До слова, в травні співачка випустила кліп "Секрет", в якому знялася разом з чоловіком Віталієм Човником. В кінці відео Ірина показує округлий животик, чим спровокувала чутки про третю вагітність. Довгий час вона не коментувала цю тему, проте потім відповіла, що це був лише режисерський задум. Зіркове подружжя, яке виховує двох синів, поки не чекає на поповнення в родині. Та сама Федишин зазначила, що хотіла б в майбутньому ще народити доньку. 

Нагадаємо, раніше хореограф Женя Кот поскаржився на проблеми зі здоров'ям.

Вас також можуть зацікавити новини: