Олексій Залевський розповів про найстрашніший період за час хвороби, коли він опинився на межі життя та смерті / скріншот з відео

Український дизайнер та режисер, зірка шоу "Шанс" Олексій Залевський розкрив подробиці свого невиліковного захворювання. Модельєр розповів про свій стан та операції, які на нього очікують найближчим часом.

Як відомо, на початку 2024 року в Залевського діагностували некроз кісток. Внаслідок цієї хвороби руйнується кісткова тканина та суглоби і без хірургічних втручань людина може залишитися прикутою до ліжка.

За словами Олексія, він вже переніс першу операцію, кошти на яку, до речі, йому допомогли зібрати українці. Тоді небайдужі громадяни надіслали дизайнеру 14 тисяч євро. На зірку очікує ще два хірургічних втручання.

На жаль, некроз – невиліковна хвороба і операції будуть потрібні режисеру знову через декілька років.

"Я зробив першу операцію і мені пересадили мій кістковий мозок. Ще мають зробити дві операції. Замінюється один суглоб, ти стабілізуєшся, потім замінюється інший суглоб. Ця хвороба до кінця мого життя. Цей суглоб працює в середньому 5-8-10 років. Через 5-8-10 років мені ці два суглоби треба постійно змінювати. Якщо я проживу ще 10 років, то мені знову доведеться оперуватися і міняти", – поділився Залевський.

Олексій Залевський / фото УНІАН

Знаменитість зізнався, що через хворобу одного разу опинився на межі життя та смерті. Лікарі боролися за життя дизайнера і він три дні провів під апаратом штучної вентиляції легень. Олексій каже, що в лікарів були невтішні прогнози:

Ти перебуваєш у такому стані і психологічному, і фізичному, що ти вже не розумієш. Весь час в апараті, ти не можеш ні спати, ні бути в реальному світі. Потім мені лікар сказав, що він не вірив, що я виживу.

Нагадаємо, раніше Олексій Залевський вперше розповів про скандал з Наталією Могилевською. Він відповів, чи підтримує зараз зв'язок зі співачкою.

Вас також можуть зацікавити новини: