Лідія Таран працює кореспонденткою у Франції / Скріншот Instagram

Відома українська ведуча Лідія Таран, яка на початку повномасштабного вторгнення виїхала з України, розповіла, чим займається за кордоном. Телезірка розсекретила, яку освіту здобула у Європі.

Сьогодні, 19 вересня, знаменитість відзначає свій день народження. Їй виповнилося 47 років. З нагоди свята Лідія вирішила поділитися з підписниками в Instagram подробицями свого закордонного життя.

Зокрема, вона зізналася, що її життя дуже змінилося. Таран переїхала до Франції і за час перебування там вона здобула другу освіту. Телезірка стала магістром зі Стратегії комунікацій. Днями українка захистила диплом, темою якого, до речі, були українські медіа.

Відео дня

"В день народження треба фіксувати якісь досягнення, то доборола дворічну магістратуру зі Стратегії комунікацій, захистила диплом про "Деонтологію української журналістики та її стосунки з владою під час війни" (окреме дякую французам, які затвердили таку тему і на захисті відкрили для себе світ українських медіа)", – розповіла журналістка.

Лідія Таран / Скріншот Instagram

Наразі Таран навіть за кордоном продовжує журналістську діяльність. У Франції вона працює кореспондентом. Як зазначила ведуча, в рамках своєї роботи вона висвітлює франко-українські події.

"Висвітлила незліченну кількість франко-українських подій у Парижі, Страсбурзі та інших багатих французьких селах (робочий "камінгаут" зроблю пізніше)", – додала знаменитість.

До слова, до Європи Лідія виїхала разом з донькою Василиною. Дівчинка навчається в українській школі дистанційно та планує вступити до французького ліцею.

Нагадаємо, раніше Лідія Таран показала 16-річну доньку і розповіла про її успіхи в навчанні за кордоном.

Вас також можуть зацікавити новини: