Лідер гурту Maneskin змінив імідж та вирішив піти у сольне плавання

Даміано Давід відповів, чи йде він з колективу.

Фронтмен відомого італійського рок-гурту Maneskin Даміано Давід, який раніше записав ролик на підтримку України, кардинально змінив імідж. Артист оголосив про початок сольної кар'єри.

У своєму Instagram Даміано опублікував загадковий допис. Він запостив відео, на якому вперше показався в новому образі. На ролику була вказана дата – 27 вересня. У підписі до кадрів він залишив одне слово "everywhere", що в перекладі на українську означає "всюди" або "скрізь". Тим самим знаменитість натякнув на зміни у житті.

На чутки про сольну кар'єру виконавець відповів під час премії MTV VMA 2024. Тоді, до речі, він вперше з'явився на публіці в новому образі. Зокрема, Давід постав перед шанувальниками на у коричневому костюмі з узорами, який доповнив білою сорочкою ти різноколірною краваткою. Довгий час Даміано був блондином, але він знову зафарбував волосся у темний колір та відростив вуса.

Під час спілкування з журналістами музикант зізнався, що справді 27 серпня на шанувальників чекає чудова новина – Даміано розпочинає новий сольний проєкт. Знаменитість повідомив, що фани побачать новий проєкт, який принципово відрізнятиметься від стилю та музики гурту Maneskin.

На запитання про те, чи залишиться він у складі колективу, Давід відповів, що нічого не зміниться. Він, як і раніше, виступатиме з Maneskin.

До слова, колектив здобув найбільшу славу після перемоги на пісенному конкурсі Євробачення у 2021 році. Тоді музиканти представили Італію з піснею "Zitti e buoni". Серед інших відомих треків гурту, зокрема, "I Wanna Be Your Slave", "Beggin’", "Coraline".

Нагадаємо, раніше Даміано розлучився з дівчиною і закрутив роман з іншою. Співака помітили з новою дівчиною, яку він пристрасно цілував у нічному клубі.

Вас також можуть зацікавити новини: