Смерть Ліама Пейна наступила миттєво через перелом черепа  / Скріншот Instagram

Стало відомо, якою була причина смерті британського співака та екс-учасника відомого гурту One Direction Ліама Пейна, якого не стало 16 жовтня. На момент смерті артисту був 31 рік.

Як повідомляє видання La Nacion, зірка помер від несумісних з життям травм. Виконавець випав з третього поверху готелю в Аргентині, внаслідок чого зламав череп. Його смерть наступила миттєво, вказали медики.

Керівник служби екстреної допомоги Буенос-Айреса Альберто Кресенті заявив, що рятувальники одразу прибули на місце подій до готелю CasaSur Palermo, коли 16 жовтня отримали дзвінок від персоналу готелю. Однак рятувальники не змогли врятувати життя музиканта.

Відео дня

"Наше завдання полягало в тому, щоб швидко відправитися туди, надати медичну допомогу та спробувати реанімувати його, але його травми були несумісні з життям. Виходячи з того, що бачила команда, очевидно, був перелом черепа та надзвичайно серйозні травми, які призвели до його швидкої смерті", – зазначив Кресенті.

Очевидець, що також перебував в цьому готелі заявив, що Пейн був під впливом наркотичних речовин та в стані алкогольного сп'яніння. Він був агресивним, за словами чоловіка, та буквально руйнував всі меблі в готельному номері.

Також правоохоронці заявили, що вони прибули в готель, коли їм повідомили, що в приміщення перебуває "неадекватний чоловік, який міг бути під дією наркотиків і алкоголю". Офіційних підтверджень тому, що на момент смерті Ліам дійсно був у нетверезому стані, немає.

До слова, Пейн став відомим як учасник гурту One Direction, який був створений після участі музикантів в шоу "The X Factor" у 2010 році. Після успіху з гуртом Ліам розпочав сольну кар'єру і випустив багато пісень, зокрема, "Strip That Down". В артиста залишився син Беар від співачки Шеріл Коул.

Нагадаємо, раніше померла відома американська співачка і мама Вітні Г'юстон. Її не стало на 91-му році життя.

Вас також можуть зацікавити новини: