Леся Нікітюк / скріншот Instagram

Українській телеведучій Лесі Нікітюк освідчилися, проте є нюанс. У неї попросили руку і серце в романтичній комедії "Песики", де вона зіграла головну роль.

"Песики" - це провокаційна і водночас щира історія про стосунки та кохання. За сюжетом егоцентрична кар'єристка, затята холостячка Яна випадково накладає на себе прокляття: чоловіки, з якими вона кохається, на ранок перетворюються на песиків. Тепер героїня змушена жити, будувати кар'єру і шукати кохання з цим дивним випробуванням. Воно зрештою стає для неї даром, бо вчить Яну щиро любити та піклуватися про інших.

Для Лесі Нікітюк проект стане дебютом у великому кіно. До нової ролі вона підходила відповідально: займалася акторською майстерністю, мала безліч репетицій із новими колегами та собаками, теж важливими учасниками проєкту.

Відео дня

""Песики" - це щира комедійна історія про справжнє кохання. Настав час, коли любові в мене в житті буде багато. І мова не тільки про новий фільм", - ділиться Леся.

скріншот Instagram

"Песики" - з одного боку, класична романтична комедія, але гумор тут різноманітний: сміливий, іронічний, стьобенний, а подекуди й абсурдний. Для цього зібралася по-справжньому зіркова акторська команда, і тут творці фільму також підготували багато сюрпризів. Але крім розваг, фільм також порушує низку важливих питань. По-перше, показує важливість особистої трансформації, а по-друге, розкриває тему відповідальності за тварин.

Нагадаємо, нещодавно Леся Нікітюк розсекретила, що перебуває у стосунках. Вона щаслива з військовим.

Вас також можуть зацікавити новини: