Леонардо Ді Капріо помітили в компанії 33-річної акторки Теяни Тейлор / фото REUTERS

Знаменитого американського актора Леонардо Ді Капріо заскочили в компанії молодшої на 16 років дівчини. Артист, якого раніше підозрювали в романі з росіянкою Іриною Шейк, провів час з відомою співачкою та акторкою. 

49-річний оскароносний актор провів ніч з 33-річною Теяною Тейлор, найбільш відомою за ролями у фільмах "Тисяча і один", "Поїздка до Америки 2". Як повідомляє видання Page Six з посиланням на власні джерела, парочка разом відвідала вечірку у Нью-Йорку. Вони танцювали та фліртували один з одним до ранку, після чого разом покинули її. 

"Вони танцювали дуже пристрасно. Вони тусувалися всю ніч і майже весь час були в кутку разом. Пара покинула нічний клуб The Stafford Room разом о 3 годині ночі", – розповів інсайдер.

Відео дня

Джерело зазначає, що не бачило, щоб Ді Капріо цілував Теяну "або демонстрував будь-які публічні прояви своїх почуттів".

Теяна Тейлор / Скріншот Instagram

До вечірки він, до речі, провів час за вечерею зі своєю дівчиною – 25-річною моделлю Вітторією Черетті. Знаменитості закрутили роман у травні 2023 року. Однак Лео ще жодного разу не був офіційно одружений. Тому він досі вважається головним холостяком Голлівуду.

Варто вказати, що зазвичай власника трьох "Золотих глобусів" оточують жінки значно молодші за нього. Чи не вперше він порушив своє правило – не залицятися до старших жінок та провів вечір з Тейлор. Лео зустрічався з жінками, віком до 26 років. Раніше його помічали в компанії Келлі Рорбах, Тоні Гаррн, Блейк Лайвлі, Жизель Бюндхен, Хелени Крістенсен, Камілли Морроне тощо.

Нагадаємо, раніше Анджеліну Джолі застукали з коханцем у готелі. Вони провели там два дні.

Вас також можуть зацікавити новини: