Леді Гага розповіла, як їй зробили пропозицію / скріншот Instagram

Відома американська співачка Леді Гага, яка нещодавно оголосила про заручини з бізнесменом Майклом Поланскі, розповіла нові подробиці їхніх стосунків.

Зірка довгий час приховувала своє особисте життя, проте тепер охоче розсекречує романтичні моменти. Зокрема, артистка пригадала, як коханий їй освідчився. За словами Гаги, тоді вона була одягнута у комфортний одяг і все сталося неочікувано. 

"Він зробив мені пропозицію відразу після мого дня народження. Ми поїхали разом у подорож, де займалися скелелазінням. Це було дуже весело. Ми піднялися на вершину, озирнулися, зробили фото. А потім спустилися вниз, і поверталися до кімнати, де він запитав: "Чи можна мені зробити пропозицію?". Тобто, Майкл хотів знати, чи можна зробити пропозицію, перш ніж на це наважитися", – розповіла Гага в інтерв'ю виданню E News.

Відео дня
Леді Гага та Майкл / скріншот Instagram

Вона також наголосила, що обранець не став на одне коліно і не зізнався у коханні на вершині гори, бо вважав це небезпечним. Проте весь цей час обручка знаходилася у нього в рюкзаку. Гага навіть не підозрювала про наміри коханого, але одразу відповіла омріяне "так".

До слова, вперше про роман Леді Гаги з Майклом Поланські стало відомо у 2020 році. Проте зірка не коментувала нічого, а цього року на Венеційському кінофестивалі похизувалася діамантовою обручкою та підтвердила, що скоро вийде заміж. 

Нагадаємо, раніше Леді Гага розповіла, як над нею глузували на початку кар'єри.

Вас також можуть зацікавити новини: