Леді Гага поділилася, що тривалий час її вважали чоловіком / фото ua.depositphotos.com

Знаменита американська співачка Леді Гага, яка раніше виступила на сцені в сукні українського бренду, вперше розповіла, як над нею знущалися на початку її кар'єрі. Виконавиця пояснила, як вона ставилася до глузувань.

Як пише Daily Mail, артистка поділилася подробицями свого минулого в новому серіалі від Netflix "Що далі? Майбутнє з Біллом Гейтсом". Під час бесіди із засновником технологічної компанії 38-річна Гага розповіла, що 14 років тому її вважали чоловіком. 

Зірка пояснила, що спровокувало такі плітки. За її словами, припущення в суспільстві виникли ще у 2010 році, коли артистка постала перед шанувальниками в епатажному образі. Зокрема, співачка показалася з коротким волоссям та у чоловічому костюмі.

Відео дня

"Коли мені було трохи за 20, були чутки, що я чоловік. Я об'їздила весь світ. Я їздила з гастролями і для просування своїх записів, і майже в кожному інтерв'ю, в якому я брала участь, мене запитували: "Ходять чутки, що ви чоловік. Що ви можете сказати з цього приводу?" – пригадала виконавиця.

Леді Гага / Скріншот Instagram

Проте ці чутки не турбували артистку. Вона каже, що ігнорувала подібні запитання журналістів та не сприймала серйозно критику щодо свого образу.

"Причина, через яку я не відповідала на запитання, полягає в тому, що я не відчувала себе жертвою цієї брехні... Я звикла до того, що про мене пишуть брехню з 20 років. Я артистка. Я вважаю, це трохи кумедно", – зазначила Гага.

Нагадаємо, раніше Леді Гага підтвердила, що виходить заміж. Знаменитість розсекретила свого обранця та розповіла про стосунки з ним.

Вас також можуть зацікавити новини: