36-річна Леся Нікітюк перебуває у стосунках з 28-річним українським захисником Дмитром Бабчуком / колаж УНІАН

Обранець відомої української ведучої Лесі Нікітюк – 28-річний військовий Дмитро Бабчук – вперше поділився спільним кадром з коханою. Чоловік підтвердив, що перебуває у стосунках із зіркою.

Як відомо, на початку цього місяця знаменитість почала активно публікувати світлини із загадковим чоловіком. Ледве не щодня в Instagram Нікітюк можна було побачити кадри з її коханим, однак на цих фото не було видно обличчя чоловіка, але деякі частини його тіла. 

Врешті, коли в мережі почали проводити справжні розслідування та з'ясовувати, хто ж цей загадковий бойфренд Лесі, вона вийшла на зв'язок та сама підтвердила стосунки з військовим. Ним виявився Дмитро. Після зізнання пара не соромиться демонструвати почуття на публіці.

Відео дня

Бабчук вирішив підтримати кохану та вперше опублікував спільне фото з нею. Пара зробила знімок у ліфті, який військовий оприлюднив на своїй сторінці в Instagram. Що цікаво, цей кадр дуже схожий на ті, що раніше публікувала ведуча.

Однак тепер телезірка стояла спиною до камери, а обличчя Дмитра було видно. Леся не втратила можливості продемонструвати і підписникам бойфренда свою струнку та підтягнуту фігуру.

Підписувати світлину український захисник не став. Він лише позначив на фото Нікітюк та залишив смайлик у формі чорного сердечка.

Леся Нікітюк та Дмитро Бабчук / Скріншот Instagram

Зазначимо, що вперше за багато років 36-річна ведуча поділилася подробицями особистого життя. До цього вона тільки розповідала, що ніколи не перебувала в офіційному шлюбі, проте їй освідчувалися. Це у 2017 році зробив столичний бізнесмен, який на той час був сусідом Нікітюк. Пара планувала весілля, але воно так і не відбулося.

Нагадаємо, раніше Дмитро Бабчук розповів про службу в ЗСУ. Військовий відповів, коли став на захист країни та чому вирішив піти на фронт.

Вас також можуть зацікавити новини: