Навроцька та Фагот не хочуть одружуватися, тому що вважають це неважливим для себе / фото УНІАН

Українська дизайнерка та стилістка Ольга Навроцька розповіла про стосунки з музикантом, учасником гурту "ТНМК" Фаготом, він же Олег Михайлюта. Жінка відповіла, чому після 15 років стосунків вони з чоловіком не одружилися.

За словами 50-річної Навроцької, для неї неважливо, чи перебувають вони в офіційному шлюбі. Наразі вона перебуває у других серйозних стосунках. До зустрічі з Фаготом Ольга була заміжня, тому більше не прагне до цього:

Не бачу в цьому важливості. В мене вже була біла сукня, весілля було. В мене немає бажання. Я теж можу пустити сльозу на весіллі, я обожнюю хепіенди, але я не вважаю це таким важливим в стосунках. Коли ви не одружені, є відчуття внутрішньої свободи. Мені здається, якщо ти згубиш цю свободу, це може призвести… Ну коротше, не треба.

Фагот та Ольга Навроцька / Скріншот Instagram

Навроцька пригадала також випадок, коли їх з коханим хотіли сфотографувати для обкладинки одного з українських глянців. Тоді вони відмовилися від пропозиції. За словами стилістки, вона дивилася на пари, які часто з'являлися на обкладинках журналів, а потім розходилися. Як каже Ольга, такі забобони і стали причиною відмови.

"Мені комфортно в тому стані, в якому зараз є. Коли починаються такі потрясіння, які ми зараз проживаємо, – це все взагалі я вважаю неважливим. Це якась маячня. Я хочу ніколи не повертатися до цієї дрібноти", – додала знаменитість.

Водночас дизайнерка зізналася, що якщо Михайлюта освідчиться їй, то вона вийде за нього заміж, оскільки разом вони вже багато пережили. Щоправда, про це Ольга зараз не думає і не чекає освідчення від коханого.

До слова, музикант та стилістка перебувають у стосунках з 2009 року. В пари немає спільних дітей. У Фагота є син від першого шлюбу – 14-річний Микита.

Нагадаємо, раніше Ольга Навроцька відповіла, чому у неї немає дітей. Вона також зізналася, чи готова взяти дитину з дитбудинку.

Вас також можуть зацікавити новини: