KOLA висловилася про нечесних колег по сцені / фото інстаграм KOLA

Популярна українська співачка Анастасія Прудіус, яка відома за сценічним псевдонімом KOLA, розкритикувала своїх колег з українського шоу-бізнесу.

Виявилося, що причиною її обурення стали дії деяких артистів. За словами виконавиці, хтось спеціально перешкоджає просуванню її нового кліпу на пісню "Цілуй" та надсилає скарги, через що відеоробота не може потрапити у тренди. 

"Щось відбувається страшне з нашим кліпом. Це 100% якесь замовлення, щоб злити наш кліп, щоб його не пропустили у тренди. Це когось просто душить жаба. Звісно, ми приблизно розуміємо і знаємо, хто це, тому, що ми бачимо, що відбувається. Знаєте, що найжахливіше? Нам жодних ворогів не треба, тому що ми так ненавидимо одне одного, ми так заздримо одне одному… Стільки питань не вирішених. Це жахливо й низько. Це показує характер не бійця, а незрозуміло чого. Людям не подобається, коли у когось щось виходить", - висловилася KOLA в своєму Instagram.

Відео дня
Скріншот сторіз KOLA

Артистка додала, що подібна атака трапляється не вперше. Вона також показала докази щодо графіку перегляду та різкого падіння і звернулася до недоброзичливців так:

"Нічого, ми не залишимося непомітними! Все буде у нас гаразд, бо ми чесні та добрі люди. На відміну від вас, злі жаби. Мабуть вам гроші немає куди витратити".

Скріншот сторіз KOLA
Скріншот сторіз KOLA

Ім'я винуватця KOLA вирішила не називати, але зазначила, що обов'язково покарає його чи її і не залишить просто так цю історію. 

Нагадаємо, раніше співачка KOLA вперше розповіла, в яких стосунках з дітьми чоловіка-іноземця.

Вас також можуть зацікавити новини: