Klavdia Petrivna заявила, що відіграла свій останній концерт в цьому році, а потім анонсувала ще один / Скріншот Instagram

Популярну українську співачку Klavdia Petrivna, вона ж Соломія Опришко, яка раніше зачитала реп з Дашею Квітковою, підловили на обмані. Стало відомо, що зробила артистка.

Напередодні у своєму Instagram знаменитість оголосила, що вона дасть ще один концерт в Умані, Черкаська область. Виступ артистки запланований на 18 жовтня.

Музичний портал "Музвар" у своєму Telegram-каналі підмітив, що заяви виконавиці виявилися не правдивими. Річ у тім, що після двох концертів у Палаці спорту Klavdia Petrivna виступила на Львівщині. В анонсі цього концерту вона вказувала, що це буде останній її виступ на публіці в цьому році.

Відео дня
Анонс концерту на Львівщині / Скріншот з Telegram "Музвар"

А вже 16 жовтня співачка запросила шанувальників на новий сольний концерт, назвавши його "ексклюзивним". З її слів зрозуміло, що вона виступатиме на маленькому майданчику, з невеликою кількістю гостей.

У підписі до анонсу Klavdia Petrivna написала: "Спогади про концерт на Львівщині досі зігрівають мені серце, впевнена, що так буде і у Заставі (готельно-ресторанний комплекс в Умані – УНІАН), до того ж в більш інтимній обстановці. Ця подія не про масштаб, а про нашу з вами близькість та душевну атмосферу".

Скріншот Instagram

Тож, ймовірно, і цей виступ може бути далеко не останнім, але сама артистка поки що нічого не говорить про майбутні концерти.

До слова, під час так званого "останнього у 2024 році" концерту у селі Новий Яр на Львівщині знаменитість неабияк здивувала фанів. Klavdia Petrivna кардинально змінила імідж та показалася в новому образі на сцені.

Нагадаємо, раніше письменниця Лада Лузіна висловилася про Klavdia Petrivna. Вона також пояснила, які зміни відбулися в українській культурі за час війни.

Вас також можуть зацікавити новини: