Klavdia Petrivna не травмувалася через удар і продовжила концерт / Скріншот Instagram

Відому українську співачку Klavdia Petrivna, вона ж Соломія Опришко, яку раніше підловили на брехні, вдарили просто під час її виступу. Стало відомо, як закінчився концерт та як почувається зірка.

Як повідомляє "Музвар", прикра ситуація сталася під час останнього виступу виконавиці в Умані, Черкаська область. На концерті була присутня українська акторка Катерина Туник, яка і розповіла про інцидент. Артистка позитивно відгукується про виступ молодої співачки. За її словами, він був феєричним, емоційним та веселим.

Однак посеред виконання хіта "Імператори" Klavdia Petrivna вдарив її колега. Акторка каже, що удар був випадковим, адже артисти були настільки енергійними та захопленими, що не помітили один одного. Ймовірно, знаменитість не постраждала, оскільки продовжила свій виступ на сцені та навіть пожартувала з ситуації.

Відео дня

"На концерті була настільки потужна енергетика, що аж під час виконання пісні "Імператори", один із учасників балету випадково вдарив співачку під час хореографії. Шанувальники були в шоці, але Klavdia Petrivna аристократично перевела ситуацію в жарт і продовжила шоу, не зупиняючи його ні на мить", – зазначила Туник.

Klavdia Petrivna / Скріншот Instagram

Окремо Катерина виділила щемливий момент, коли на сцену піднялася маленька шанувальниця артистки. Співачка мило поспілкувалася з дівчинкою, а зал підтримав їх гучними оплесками.

"Шоу в форматі новітнього водевілю, в якому легка комедія постає в супроводі музичних куплетів створює невимушений театральний виступ. Klavdia Petrivna, мабуть, одна із перших, хто презентував цю імпрезу в Україні. Мені це особливо резонує, як актрисі", – додала акторка.

Нагадаємо, раніше українська письменниця Лада Лузіна висловилася про Klavdia Petrivna. Вона пояснила, чим їй сподобалася артистка та які зміни відбулися в українській культурі за час війни.

Вас також можуть зацікавити новини: