Відомий ведучий виступив проти участі Klavdia Petrivna на Євробаченні-2025

Відомий український ведучий Андрій Чорновіл виступив проти участі Klavdia Petrivna на Євробаченні-2025. Він вважає, що образ загадкової артистки вже втомив глядачів, тому представляти нашу країну на наймасштабнішому пісенному конкурсі має інша зірка.

"Мені не цікаво. Я не кажу, що мені не подобається, просто я вже втомився. Були прогріви перед концертами, потім самі концерти. Постійно Клавдія Петрівна, Клавдія Петрівна. Я вже не хочу на Євробаченні її бачити", - висловився Андрій Чорновіл у проекті "СвоєРідне Шоубіз".

Він додав, що зараз аудиторії потрібно відпочити від Соломії Опришко (справжнє ім'я артистки, - ред.), проте пізніше вона зможе "вистрілити" і побудувати хорошу музичну кар'єру.

"Klavdia Petrivna, залишайся з нами, давай концерти. Я впевнений, що у неї все попереду, але давайте зробимо паузу і на Євробачення поїде хто-небудь інший", - додав Чорновіл.

Нагадаємо, раніше блогер Богдан Беспалов, посилаючись на свою спільноту пліткарів, повідомив цікаву інформацію щодо Нацвідбору на Євробачення-2025.

За його словами, Нацвідбір формуватимуть під Klavdia Petrivna, щоб саме вона стала переможницею.

Вас також можуть зацікавити новини: