Klavdia Petrivna приміряла на себе перуку чорного кольору / Скріншот Instagram

Загадкова українська співачка Klavdia Petrivna, яка у серпні підтвердила чутки, що насправді вона Соломія Опришко, та показала своє обличчя, кардинально змінила образ. Виконавиця змінила білий колір волосся на інший.

Імідж зірка змінила заради свого третього сольного концерту у Львові 12 жовтня. До речі, раніше артистка заявляла, що це буде її останній виступ в цьому році.

Під час концерту  Klavdia Petrivna постала перед глядачами не білявкою, а брюнеткою. Вона одягнула перуку чорного кольору зі стрижкою каре. У своєму Instagram знаменитість поділилася кадрами з виступу, на яких і продемонструвала свій новий концертний образ.

Також для події співачка обрала червоний класичний костюм із золотими кільцями і цікавий головний убір – кашкет. В цьому образі вона разом з артистом OSTY виконала їхній трек, який вже став хітом, "Не лякай".

"Моя галицька інтелігенціє, ви неймовірні! Дякую вам за зустріч", – написала під відео зірка.

Протягом усього виступу Klavdia Petrivna намагалася приховувати своє обличчя, хоча й раніше вже показувала його повністю на своїх концертах. Вона виступала у темних задекорованих окулярах, а також в ажурній масці.

OSTY та Klavdia Petrivna / Скріншот Instagram

На додаток, артистка не зрадила свою традицію і за час концерту вона змінила приблизно чотири образи.

Нагадаємо, раніше відомий ведучий відреагував на участь Klavdia Petrivna в Нацвідборі. Він заявив, що це хороший крок для артистки.

Вас також можуть зацікавити новини: