Катя Осадча вважає, що про скандал стало відомо лише зараз, щоб відвернути увагу від чогось більш глобального у США / колаж УНІАН

Відома українська ведуча Катерина Осадча поділилася думками щодо одного з найгучніших скандалів в Голлівуді з американським репером P. Diddy. Як відомо, його звинувачують у сексуальному насильстві, торгівлі людьми та рекеті.

Про скандальні вечірки репера стало відомо на увесь світ у вересні цього року. Наразі виконавець перебуває під арештом, а кількість судових позовів на нього тільки збільшується.

Свого часу, коли Осадча ще була ведучою "Світського життя", вона встигла поспілкуватися ледь не з усіма учасниками "білих вечірок" P. Diddy, яких обвинувачують у замовчуванні злочинів. Йдеться, зокрема, про Бейонсе, Ріанну, Джастіна Тімберлейка, Періс Гілтон тощо.

Українська знаменитість каже, що їй прикро, що про такі злочини стало відомо лише зараз. Вона вважає, що про цей скандал знали давно, але чомусь надали розголосу зараз.

"Це відбувалося протягом останніх тридцяти років. І те, що це тільки зараз почали розслідувати... Так, є певні причини через американське законодавство. Але я впевнена, що про це знали давно. Те, що це стало відомо зараз, мене це засмучує. Якщо є настільки відкладені злочини, то тоді про злочини, які відбуваються зараз ми дізнаємося через 30 років. Так не має бути. Звичайно, є це бажання правосуддя, того, щоб усе було по закону. Але те, що це відбувається з таким величезним запізненням, це відкладене правосуддя", – переконана Катерина.

Катя Осадча / Скріншот Instagram

На думку ведучої, є причини, з яких ця справа виплила на поверхню лише зараз. Вона припускає, що таким чином у США хочуть відвернути уваги від чогось більш масштабного.

"Моє припущення, що це на передодні виборів. Або відволікають увагу від чогось", – зазначила Осадча.

До слова, репер P. Diddy відкидає будь-які звинувачення у сексуальному насильстві. Наразі він перебуває під арештом та чекає суду. Під час обшуків у його маєтку ФБР виявило наркотики, зброю та понад тисячу пляшок дитячої олії. Прокурори заявляють, що виконавець організовував сексуальні перформанси, під час яких накачував жертв наркотиками та примушував їх до статевих актів.

Серед постраждалих були неповнолітні. Ширяться чутки, що однією з таких жертв міг бути співак Джастін Бібер. А серед світових знаменитостей, які були могли бути свідками насилля та мовчали про це багато років, Наомі Кемпбелл, Вілл Сміт, Снуп Догг, Леонардо Ді Капріо, Дженніфер Лопес та інші.

Нагадаємо, раніше ще 120 людей подали до суду на репера P. Diddy. Стало відомо, що наймолодшій жертві було всього 9 років. 

Вас також можуть зацікавити новини: