Катерина Кухар показала світлини з обранцем / Скріншот Instagram

Відома українська танцівниця, прима Національної опери України Катерина Кухар натякнула на новий роман. Артистка показала свого нового обранця та поділилася кадрами з ним. 

Ще у 2023 році ширилися чутки про можливе розлучення Кухар з артистом балету Олександром Стояновим. Річ у тім, що зіркове подружжя не з'являється разом на світських заходах та не публікує спільні фото у соцмережах. Стоянов натякав на розрив стосунків з Кухар. Він називав її лише "матір'ю його дітей", що викликало чимало підозр у прихильників.

Сама Катерина не коментує особисте життя, проте сьогодні вона несподівано опублікувала відео, яким підігріла чутки про розрив з артистом. У своєму Instagram вона поділилася відео, в якому показала найкращі моменти літа.

Відео дня

На кадрах вона засвітила чоловіка, який, ймовірно, є її новим бойфрендом. Судячи з відео, Катерина чимало часу проводила в компанії чоловіка, а на одному з роликів вони навіть прогулювалися, тримаючися за руки. Пара разом відпочивала за кордоном.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

"Після всіх подій цього тижня виникає бажання зануритися у приємні спогади про літо, адже це було, як маленьке життя з перемогами та розчаруваннями, роботою та відпочинком, закоханістю, дітьми, друзями, прогулянками улюбленим містом та купою нових знайомств! У наш складний час усі ці речі цінуєш втричі більше", – написала балерина.

Наразі Кухар не підтвердила чутки про новий роман та не стала розкривати, ким саме є загадковий чоловік на відео.

Нагадаємо, раніше Катерина Кухар показала свого 15-річного сина. Вона зізналася, що довго вмовляла підлітка на спільну фотосесію.

Вас також можуть зацікавити новини: