Серед зірок, які ворогують між собою Оля Полякова, Тіна Кароль, Монатік, Артем Пивоваров та інші / колаж УНІАН

Український блогер-пліткар Богдан Беспалов назвав українських зірок, які ворогують між собою. Ці знаменитості борються за звання "найкращого" та готові навіть "посунути" конкурентів, аби досягти свого. Ворожнеча між ними точиться вже багато років. Хтось це вміло приховує та удає, наче має гарне ставлення до інших артистів, а інші ж відкрито використовують усі методи, аби обійти конкурентів.

Ірина Білик та Слава Дьомін

За словами Беспалова, свого часу співачку образив коментар ведучого щодо неї. Артистку обурило висловлювання Дьоміна і вона повністю обірвала з ним зв'язки, навіть відписала від чоловіка в соцмережах.

"Вона дуже чутлива, тому не стрималась, піддалась емоціям і завершила своє спілкування зі Славком Дьоміним", – сказав блогер.

Ірина Білик та Слава Дьомін / колаж УНІАН

Монатік та Артем Пивоваров

Як каже Богдан, артисти давні конкуренти. У них приблизно однакова цільова аудиторія, тому останні роки вони змагалися за перше місце серед українців. Багато років Монатік був топовим співаком в Україну, проте з початком великої війни, Пивоваров, випускаючи все більше нових хітів, поступово витіснив Дмитра.

"На сьогодні, щоб Монатік не робив, йому не вдається. Не вдається повернутися в цю нішу. Так, декілька пісень вистрелили, але цього недостатньо. Тому Діма зараз у дуже хиткій позиції", – вказав пліткар.

Монатік та Артем Пивоваров / колаж УНІАН

Потап та Позитив

Репер та співак багато років співпрацювали та виступали на одній сцені як учасники гурту Mozgi. Потап тривалий час продюсував Позитива та був його наставником. Однак після початку повномасштабного вторгнення артисти перестали спілкуватися та розірвали усі робочі зв'язки. Раніше сам Позитив стверджував, що їхня дружба просто закінчилася. Проте, ймовірно, були й інші причини їхнього непорозуміння, які вони поки що не розкривають.

Потап та Позитив / Скріншот Instagram

Оля Полякова та Тіна Кароль

У зірок давня ворожнеча та напружені стосунки. Декілька років тому Полякова публічно назвала Кароль "головною плакальницею країни", чим дуже образила Тіну. Однак з часом остання використала цей інцидент на свою користь. З того часу співачки не висловлюються один про одного.

Оля Полякова та Тіна Кароль / колаж УНІАН

Також раніше Кароль конкурувала зі зрадницею Ані Лорак та Світланою Лободою, яка тривалий час працювала в РФ, але після 2022 року виїхала з країни агресорки.

"Тіна Кароль у свій час використала політичний вплив і досягла своєї мети, прибравши зі сцени Ані Лорак та Світлану Лободу. Лобода про це майже прямо сказала, але чомусь не осмілились назвати ім'я. Але такі чутки ходять і усім це зрозуміло", – заявив зірковий оглядач.

Світлана Лобода та Ані Лорак / колаж УНІАН

Анна Трінчер та SKYLERR

Виконавиці приблизного одного віку та почали розвивати свої кар'єри в один і той самий час. Зараз в українському шоу-бізнесі вони прямі конкурентки. Беспалов каже, що свого часу жінки не могли поділити одного чоловіка, але поки що офіційних підтверджень цьому не було. 

Крім того, між ними завжди була професійна ворожнеча. Артистки буквально не переносять одна одну, каже блогер.

Анна Трінчер та SKYLERR / колаж УНІАН

Настя Каменських та Анна Андрійчук

Співачка та дизайнерка були найкращими подругами багато років, але вони за прикладом своїх чоловіків – Позитива та Потапа – також перестали спілкуватися. 

Блогер каже, що причиною цьому стала зрада Потапа. Ширяться чутки, що репер нещодавно закрутив роман з Андрійчук. Водночас поки що ані він, ані Каменських не повідомляли про розставання.

Анна Андрійчук та Настя Каменських / Скріншот Instagram

Маша Єфросиніна та Ольга Фреймут

Раніше Марія та Ольга були одними з найвідоміших українських ведучих. Вони буквально з'являлися у кожній другій програмі та, зрозуміло, що конкурували між собою. Декілька років тому і Марія, і Ольга пішли з телебачення. 

За словами пліткаря, справжньою причиною ворожнечі телезірок був чоловік. Йдеться про продюсера Володимира Локотка, з яким Фреймут нараз перебуває у шлюбі та живе у Великій Британії.

"Не поділили одного чоловіка. Нинішній чоловік Фреймут Локотко колись був планом "Б" Єфросиніної. Але не склалося, і Оля Фреймут все ж таки виграла цю лотерею, забравши Локотка собі. З того часу ненавидять одне одного", – додав зірковий оглядач.

Маша Єфросиніна та Ольга Фреймут / колаж УНІАН

Анастасія Приходько та Потап

Конфлікт між Приходько та Потапом тривав кілька років і отримав значний резонанс у медіа та серед їхніх шанувальників. Основна напруженість між артистами виникла через різні погляди на політику, ставлення до війни на сході України та дії Росії.

Співачка відкрито виступала проти російської агресії і займала проукраїнську позицію. Вона активно критикувала тих українських зірок, які продовжували виступати в Росії або співпрацювали з російськими виконавцями. Серед таких був і Потап. Одного разу артистка навіть назвала колегу "рідкісним г*вн*м".

Анастасія Приходько та Потап / колаж УНІАН

Нагадаємо, раніше Оля Полякова розповіла про важкий період у житті. Артистка навіть звернулася до психолога.

Вас також можуть зацікавити новини: