Б'янка Цензорі могла організовувати секс-вечірки свого чоловіка / фото Getty Images

Скандал за участі відомого американського репера P. Diddy з часом лише набирає обертів та розкриваються нові подробиці його злочинів. Знаменитість підозрюють у торгівлі людьми та сексуальному насиллі. Днями стало відомо, що у його скандальних "білих вечірках" брав участь Каньє Вест і також коїв подібні злочини, а тепер виявилося, що співучасницею насилля над людьми була і дружина репера – модель Б'янка Цензорі.

Як відомо, колишня помічниця репера Лорен Пішотта звинуватила Веста у зґвалтуванні. Вона подала на нього 88-сторінковий позов, в якому заявила, що артист спочатку "накачав" її наркотиками, а потім скоїв над нею насилля.

Як пише видання Der Spiegel, до своєї першої скарги Пішотта додала нові звинувачення, в яких фігурує ім'я дружини знаменитості. Лорен стверджує, що Цензорі була організаторкою секс-вечірок Каньє.

Відео дня

З її слів, жінка була "координатором оргій" та підтримувала усі "збочені сексуальні фантазії" чоловіка. Екс-помічниця додала, що Вест неодноразово пропонував їй відвідати його секс-вечірки.

Каньє Вест / ua.depositphotos.com

Жінка назвала репера "хижою, агресивною, вульгарною, збоченою людиною". Вона заявила, що Каньє використовував свою популярність і становище задля задоволення "ненаситної сексуальної жадібності". Під час секс-вечірок він, мовляв, чинив жахливі та садистські речі.

Сам Вест та його обраниця поки що не коментували звинувачення у свій бік. Водночас P. Diddy вже місяць перебуває під вартою та відкидає усі звинувачення. Суд щодо його злочинів запланований на травень наступного року.

Нагадаємо, раніше проти P. Diddy висунули шість нових звинувачень. Наймолодшій жертві було всього 16 років.

Вас також можуть зацікавити новини: