Настя Каменських подякувала чоловіку за підтримку / Скріншот Instagram

Відома українська співачка Настя Каменських вперше за довгий час показалася зі своїм чоловіком – продюсером та репером Потапом. Виконавиця розповіла про їхні стосунки.

Каменських створила ще одну сторінку в Instagram, але іспаномовну. Там вона поділилася з підписниками-іноземцями подробицями особистого життя. Зокрема, артистка висловилася про своїх батьків.

За її словами, її мама Лідія завжди вірила в доньку та підтримувала, а також змушувала саму Настю ніколи не опускати руки. Щодо батька, якого не стало декілька років тому, співачка каже, що він назавжди залишиться в її серці.

Відео дня

"Сім'я - це серце всього, що я є. Моя мама Ліда, зі своєю безумовною любов'ю, завжди була моєю найбільшою силою. Мій тато Олексій, хоч його вже немає з нами, але він завжди в моїх думках і моєму серці", – зазначила зірка та поділилася архівним кадром з батьками.

Настя Каменських з батьками / Скріншот Instagram

Окрім батьків, Настя також висловилася і про чоловіка Олексія Потапенка. Знаменитість опублікувала їхній рідкісний кадр та зазначила, що вдячна коханому за підтримку.

"Мій коханий чоловік Льоша, мій супутник життя, підтримує мене у кожному моєму кроці. Кожен з них нагадує мені про те, як мені пощастило, що навколо мене така сильна мережа любові. Сім'я - це все", – підсумувала Каменських.

Настя Каменських і Потап / Скріншот Instagram

До слова, наразі зіркове подружжя мешкає окремо. Потап перебуває в ОАЕ, а Настя час від часу приїздить до України, але частіше живе в Іспанії чи Мексиці. В мережі тривалий час ширяться чутки, що репер та артистка вже давно не разом, однак пара спростовує цю інформацію.

Нагадаємо, раніше Алла Кудлай висловилася про похресницю Каменських. Знаменитість відповіла, чи підтримує зв'язок з виконавицею під час війни.

Вас також можуть зацікавити новини: