Камалія показалася також зі своїм екс-чоловіком / Скріншот Instagram

Відома українська співачка Камалія приїхала у Велику Британію, аби навідати доньок-близнюків, які живуть в Лондоні разом зі своїм батьком і екс-чоловіком артистки – бізнесменом Мохаммадом Захуром. Виконавиця похизувалася першими досягненнями дівчаток у школі.

Зіркові батьки відвідали шкільний захід 10-річних Арабелли та Мірабелли. У своєму Instagram Камалія поділилася, що Мірабеллу нагородили одразу двома дипломами за успіхи в навчанні. Матуся не приховувала свою радість і гордість за дівчинку. 

Також знаменитість показала свого колишнього чоловіка та, як вони підтримували дівчаток. Разом вони насолоджувалися святковим концертом і вітали доньку з першими досягненнями.

Відео дня
Скріншот Instagram
Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

"Сьогодні для мене дуже особливий день, адже на святі батьків у школі моїй чудовій донечці Мірабеллі вручили одразу дві нагороди! Перша – за "Прогрес і старанність" серед учнів 5-го класу, а друга – за друге місце в "Sky: The Edit" – конкурсі цифрових новин, де школярі створюють 90-секундні новинні репортажі. Я неймовірно пишаюся досягненнями та наполегливістю своїх донечок, Мірабелли та Арабелли. Вони завжди докладають максимум зусиль у всьому, що роблять, і їхні успіхи – найкраща винагорода для мене як мами. Мірабелла та Арабелла, ви – наші зірочки, які світять яскраво і ведуть нас усіх вперед", – написала артистка.

Скріншот Instagram

До слова, співачка та бізнесмен розлучилися минулого року після 20 років шлюбу. Однак зараз вони залишаються у гарних стосунках і часто проводять час разом з доньками. 

Нагадаємо, раніше Камалія прилетіла до екс-чоловіка та засвітила його маєток у Лондоні.

Вас також можуть зацікавити новини: