Камалія подарувала дівчаткам подарунки з нагоди їхнього приїзду / Скріншот Instagram

Відома українська співачка Камалія повідомила, що її 11-річні доньки від мільярдера пакистанського походження Мохаммада Захура приїхали до рідного Києва. Виконавиця вперше за довгий час зустрілася з дівчатками.

З початку повномасштабного вторгнення Арабелла та Мірабелла живуть в Лондоні разом зі своїм татом, а їхня зіркова матуся залишилася в Україні і лише навідує рідних за кордоном. Однак зараз дівчатка самі приїхали до Камалії.

У своєму Instagram виконавиця поділилася зворушливим відео, на якому показала, як зустрічала двійнят вдома. Зокрема, на кадрах помітно, що щойно авто з Арабеллою та Мірабеллою приїхало до будинку, знаменитість одразу підбігла до дітей та почала обійматися з ними.

Разом з ними до Києва повернувся і екс-чоловік зірки – бізнесмен Захур. Він залишився разом з родиною у будинку, в якому вони жили всі разом до великої війни. 

Також артистка не залишила дівчаток без подарунків. Вона вручила донькам різнокольорові портфелі з іграшками. Крім того, на кадрах засвітилася мама виконавиці. Вона, як і донька, була дуже щаслива побачитися з онучками.

"Нарешті настав цей довгоочікуваний момент! Мої найдорожчі дівчатка, Арабелла і Мірабелла, повернулися до мами! Моє серце переповнене радістю і любов'ю! Я так сильно за вами сумувала! Тепер ми знову разом, і кожна мить – безцінна! Мої маленькі принцеси, ви робите моє життя яскравішим! Дякую за ваші усмішки та обійми! Ми будемо насолоджуватися кожною секундою разом", – написала зірка.

Нагадаємо, раніше Камалія закрутила новий роман після розлучення з мільярдером Захуром. Співачка зізналася, що закохана.

Вас також можуть зацікавити новини: