Відомий український актор розповів про весілля з колегою

Зірка серіалів "Новенька", "Жіночий лікар. Нове життя" і "Батя" Єгор Козлов два роки тому зіграв весілля зі своєю колегою Юлією Буйновською. В інтерв'ю ТСН він розповів, що багато хто вважає профнепридатністю, якщо ти заводиш стосунки на роботі, однак у нього інша думка з цього приводу.

"Я особисто не бачу в цьому нічого поганого, якщо, звичайно, ви вільні і це не впливає на вашу роботу. Власне, так ми познайомилися з моєю прекрасною дружиною, актрисою Юлією Буйновською. Це сталося на кастингу в серіал, де ми зрештою зіграли разом. Там 2020 року і зародилися наші почуття, які згодом переросли в маленьку сім'ю", - каже Козлов.

Він додав, що великого весілля в них не було. Вони розписалися в РАГСі на Подолі, а потім пішли в кафе з найближчими людьми. При цьому пара мріє про розкішне торжество після перемоги.

Відео дня
Відомий український актор розповів про весілля з колегою

"Насправді весілля у нас досі не було. Ми лише розписалися в маленькому РАГСі на Подолі, де були присутні найближчі друзі та родичі. Після цього з'їли тортик у кафе, де я тоді працював офіціантом. А справжнє весілля чекає на нас після перемоги. І ми дуже чекаємо на нього", - зазначив актор.

Відомий український актор розповів про весілля з колегою

Також він розповів, як вони святкують річниці весілля.

"На річниці хочеться, звісно, все робити з розмахом, дарувати "порш" або щось на кшталт того, але поки що ми даруємо одне одному кохання, влаштовуємо побачення і обмежуємося не дуже дорогими, але дуже потрібними і крутими подарунками", - підсумував Козлов.

Нагадаємо, раніше актриса Анастасія Цимбалару зізналася, чи були в неї нові романи після розлучення.

Вас також можуть зацікавити новини: