Сергій Кисіль / скріншот Instagram

Зірка серіалу "Жіночий лікар. Нове життя 2" Сергій Кисіль розповів про кризи в шлюбі. За його словами, у них із дружиною були непрості періоди, як і у всіх людей, проте вони зуміли їх подолати.

"Кризи... Так, мабуть, кризи були, як і у всіх, але суперкритичних точно не було, тому що ми завжди багато розмовляємо, радимося один з одним, проговорюємо, що когось не влаштовує, підтримуємо один одного в усьому, йдемо на компроміси. Ще у стосунках важливий гумор, і іноді підходити до тих чи інших ситуацій з гумором дуже корисно. Тому ми любимо жартувати одне над одним. Стосунки - це спільна робота. Але коли є кохання, то ця робота не складна і виходить так, як ви обидва цього хочете", - розповів актор в інтерв'ю УНІАН.

Він додав, що за час війни їхні стосунки з дружиною тільки зміцнилися. Вони - одна команда, каже Кисіль:

Відео дня

"За час війни наші стосунки тільки зміцнилися, тому що ми не тільки чоловік і дружина, а й батьки. Ми несемо відповідальність за наших дітей, сім'ю загалом, за наш маленький всесвіт, як ми його називаємо. Тому стали ще більш згуртованою командою".

Відповідаючи на запитання, чи присутні в їхніх стосунках ревнощі, Кисіль каже, що не дає приводів дружині, а зйомки в постільних сценах - це всього лише робота.

"Я вважаю, що ревнощі починаються тоді, коли ти даєш привід для цього. Коли я став на шлях актора, ми обговорили, що будуть такі сцени - індустрія вимагає. Я навіть пам'ятаю, як прийшов додому і кажу - завтра у мене поцілунок у кадрі, дивись, як актори це роблять, і власне на цьому й поставили крапку. Вона абсолютно адекватно ставиться і розуміє, що це тільки робота. Іноді, навіть переглядаючи разом ці сцени, вона може посміятися, або поправити, що міг і реалістичніше зіграти (сміється). Це частина професії. І я ставлюся до цього як до роботи", - додав Сергій.

Нагадаємо, актор Сергій Кисіль в інтерв'ю УНІАН розповів про зйомки в кіно, про стосунки з дружиною та ревнощі, а також про колег-росіян і чому ніколи з ними не дружив.

Вас також можуть зацікавити новини: